hank61 píše:miroslav lengyel píše:Tak jsem to zase o něco vylepšil,tohle už snad bude konečné řešení.
Konečné řešení? Míro. To zní až antisemiticky
To by k těm slovům konečné řešení ovšem musela být připsána ještě nějaká jiná slova.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
hank61 píše:miroslav lengyel píše:Tak jsem to zase o něco vylepšil,tohle už snad bude konečné řešení.
Konečné řešení? Míro. To zní až antisemiticky
Barbucha píše:Rozhodně to vypadá o 100% líp jak předtím.
hank61 píše:Mě zbyly taky 2 flexi koleje. Tak abych je nějak smysluplně zužitkoval, dokoupím jich dalších 10, k tomu alespoň 8 vekslí a udělám ten skryťák
Barbucha píše:To máš dobrý, já si říkám, kam bych dal padesátikolejné skryté nádraží.
Barbucha píše:Jo, v létě na Finančním úřadě, jel jsem do 16. patra, nechtělo se mi jít pěšky.
miroslav lengyel píše:Hele vy dva kouzelníci,nechtěli byste řešit výtahy třeba tady?viewtopic.php?f=1&t=2348&start=150
milan ferdián píše:miroslav lengyel píše:Hele vy dva kouzelníci,nechtěli byste řešit výtahy třeba tady?viewtopic.php?f=1&t=2348&start=150
Rádi by,když vy dva jste nejukecanější.
Myšpulín píše:Jak jsem říkal, kolejí není nikdy dost. Stejně ještě doporučuji tu spojku na pravém zhlaví. Časem ji oceníš. Ty dvě vexle tě již nepoloží.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 4 návštevníků