Jinak těch různejch šturců už sem viděl dost a dost. Dokonce i ty z pražců, ono to chce jen trochu dopatlat barvou a štěrkem a je to "jak nový". Já zas potkal celkem málo těch z kolejnic v poměru k ostatním. Záleží hlavně na epoše.
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Neřešte spisovnost,protože každý z nás se učil český jazyk jinač,plus krajová řeč.
milan ferdián píše:Neřešte spisovnost,protože každý z nás se učil český jazyk jinač,plus krajová řeč.
hank61 píše:milan ferdián píše:Neřešte spisovnost,protože každý z nás se učil český jazyk jinač,plus krajová řeč.
Milane. Pouze trocha humoru - ještě pod vlivem toho testu češtiny zde na fóru![]()
hank61 píše:Pravdou je, že tenhle šturc mi tam pasuje lépe![]()
Jak jsi byl s nimi spokojen?Musel si něco dobarvovat,jak se skládaly?Mám je dostat v N-ku,tak jsem velmi zvědav na zpracování.hank61 píše:Tento víkend přibyly záchody od Model scene
milan ferdián píše:Jak jsi byl s nimi spokojen?Musel si něco dobarvovat,jak se skládaly?Mám je dostat v N-ku,tak jsem velmi zvědav na zpracování.hank61 píše:Tento víkend přibyly záchody od Model scene
hank61 píše:milan ferdián píše:Jak jsi byl s nimi spokojen?Musel si něco dobarvovat,jak se skládaly?Mám je dostat v N-ku,tak jsem velmi zvědav na zpracování.hank61 píše:Tento víkend přibyly záchody od Model scene
Sestavené byly asi za 3/4 hodiny. Lepil jsem modelářským vteřinovým lepidlem. Vše do sebe perfektně pasuje. Zatím jsem nic nedobarvoval. Počítám, že je pouze napatinuji barevnými křídami a stříknu lakem.
Miloš_P píše:Ty ovládací panely jsou dost netradiční, trochu se v tom ztrácím, ale možná jsem úplně nepochopil logiku věci![]()
.
Uživatelé procházející toto fórum: Myšpulín a 3 návštevníků