Jak jistě již víte,řešil jsem svým způsobem od kolegy suvise jeho kolejiště.Nejdříve změny oproti původnímu návrhu.Spodní smyčka není zakreslená a to proto že úpravu suvis zvládne sám.Úprava spočívá v odstranění vnitřní smyčky a pokud prostor dovolí přidat další průjezdné koleje do otevřené smyčky.
V horní smyčcce přibyla kolej pro vedlejší trať (ona dolní zrušena smyčka).Tím se stala otevřena smyčka trojkolejná.Upozornění,vlaky z vedlejší tratě musí být vždy vedeny uvnitř ot.smyčky.Protože se mi zdála jen jedna kolej pro vedlejší trať málo,tak jsem do stoupání začlenil výhybnu.Vedlejší trať je vedena odbočkou napravo,nesnaží se dostat hned dovnitř(původní návrh),ale v pohodě stoupá přes výhybnu,po mostě přes dvojkolejku a obloukami vystoupá do horní viditelné koncové stanice.
Stoupání tratí.
Hlavní dvojkolejná trať má stoupání poměr 1:35 až na T.K. +95mm.Dále již pokračuje po rovince a i celá otevřená smyčka je v rovince.Odbočka je ve spádu,proto má vedlejší trať přechodovou vzestupnici.
Vedlejší trať stoupá v poměru 1:30 až do koncové stanice T.K. +225mm.Výhybna tak též leží ve spádě.Zde se buď vlaky míjejí nebo předjíždějí.
Celá horní koncová stanice leží v rovince T.K.+225.
Snad toto řešení pomůže suvisovi pokročit o další krůček

Krajinu jsem nemaloval.