Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Myšpulín píše:Hezký místečko. Sice nechápu ty rozměry 800, 2000 a 450, ale to není podstatné. Důležité je, jestli jim rozumíš ty.
Tomáš píše:Myšpulín píše:Hezký místečko. Sice nechápu ty rozměry 800, 2000 a 450, ale to není podstatné. Důležité je, jestli jim rozumíš ty.
No vycházím z toho že těch 2000mm je čistá délka té stanice. 800mm zleva je místo pro napojení tratí do stanice (asi v oblouku) no a to stejné platí vpravo pro těch 450mm. Na těchto dílech by modlo ležet též nádražní příslušenství. Ono to nemusí být přesně takhle,ještě se mi k tomu nevyjádřil Milan. spíš mi šlo o to jak vhodně napojit stanici na širé tratě a byhnout se obloukům 310mm. Šíře dílů je opět orientační,už právě tyto díly by mohly být užší jak celá stanice.
Barbucha píše:No tě péro, na to se těším. Konečně pořádnej kus stanice.
vmucha píše:V cem jsi to kreslil?
Tomáš píše:vmucha píše:V cem jsi to kreslil?
Nic zvláštního je to klasické malování z Windows. Já v ničem jiným neumím.
Tomáš píše:Jo mám ho někde i s češtinou. Nainstalovaný jsem to měl jenom jednou a moc daleko jsem se nedostal.myslím že se mi povedlo změnit akorat koleje na TT. Ne neumím s tím a popravdě moc mě to neoslovilo. Je to dost složitý. Navíc geo.kuehn tam nejspíš není. Vím že by to asi pomohlo,ale jsem línej se to učit. A to se pořád bavíme o stanici. Co teprv tratě z ní.To je úplně mimo mé představy. No představa by byla,ale těžko říci zda reálná.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník