Prešiel nejaký ten čas.. a stále ma to drží.
trocha som "prekopal" svoj návrh.. rozmýšľal som nad X verziami koľajiska (konečne som sa stal majiteľom milanového druhého dielu, aj keď prvý stále chýba), kreslil a rozmýšľal a stále som cca pri svojom prvom návhu..
Snažím sa držať svojej základnej predstavy: epocha IV. Malá medziľahlá stanica s lokálkou, na ktorej zastavuje osobák s aspoň 4 vagónmi. Nejaká tá možnosť simulovať reálnu prevádzku + možnosť posunu. Čo najviac viditeľnej trate. A jednoducho si neodpustím kríženie tratí

Bohužiaľ musím robiť kompromisy, tak ortodoxní realisti si môžu zgustnúť. Je mi jasné, že na lokálke sa tunely asi nestavali
Zredukoval som medziľahlú na 4 koľaje, s tým, že z lokálky je prístup na všetky koľaje. Dĺžka dopravných koľají je cca 1.1m čo by malo stačiť aj na osobák o 4-5 vozňoch. Skrytá stanica má 3 koľaje. Akurát mám stále dilemu či mať v stanici napravo remízu o dvoch státiach + tankovanie nafty.. alebo tam urobiť prekladisko na náklad dreva z lokálky.
Krajinu mám "v hlave", už ju len musím nejako rozumne hodiť do TRS (učím sa).
A potom bude následovať moja nočná mora, a to návrh zapojenia koľajiska do digitálu na kompletku. Na to budem potrebovať asi viac času, lebo tomu rozumiem asi ako jadrovej fyzike

.
Dúfam, že aspoň koncom leta sa dostanem k začiatku stavby. Ideálne by bolo, ak by sa našla dobrá duša, ktorá by mi s tým pomohla.
Takže keď doriešim dilemu s remízou prihodil by som sem aj vizualizáciu v TRS a potom verímeeee aj postupné foto zo stavby.