Netáhlo píše:Jardo, trocha snahy, zjevně nestačía tak k tomu přidám ještě trochu svojí snahy a vyšlo mi toto ....
V pohodě, já tím nechtěl tvrdit, že to tam zkrátka jde ... jinak nech trochu snahy i na tazateli

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Netáhlo píše:Jardo, trocha snahy, zjevně nestačía tak k tomu přidám ještě trochu svojí snahy a vyšlo mi toto ....
jeep18 píše:tak nakoniec som sa rozhodol ze pre rychliky bude len jednokolajka ktora bude ist z jednej strany do slucky a tz druhej do skryteho nadrazi to by dufam slo a na tajto trati bude len mala stanica o napr 2 kolaji kde rychlik ani zastavovat nebude a odtial by to slo na lokalku co si o tom myslite slo by to tam niejako vtesnat skusam rozne navrhy aj kreslit ale zatim nic moc
jeep18 píše:sklony som este neriesil ale chystam sa to kontrolovat
Michal Šuhajda píše:Ahoj, posílám velmi jednoduchý náčrtek jak by to třeba mohlo vypadat. Samozřejmě si s tímto tématem jde pohrát a nakreslit ho líp, tohle berte jen jako základní schéma pro další práci.
PS: nikdy by mě nenapadlo, že budu kreslit kolejiště v Excelu
Michal Šuhajda píše:Ahoj, posílám velmi jednoduchý náčrtek jak by to třeba mohlo vypadat. Samozřejmě si s tímto tématem jde pohrát a nakreslit ho líp, tohle berte jen jako základní schéma pro další práci.
PS: nikdy by mě nenapadlo, že budu kreslit kolejiště v Excelu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník