Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Jarda H. píše:DODATEK - tvůj návrh mi připomněl jeden plánek, který byl z mini-příručky, co bývala před 30-40 lety u každé prodávané krabice modelů s kolejivem, viz příloha ! Připadá mi na něm o trochu bohatší provoz díky vlečce, než má tvé kolejiště. Pokud je to kolejiště pro děti a hraní si s tvorbou krajiny, možná by nebylo špatným řešením, i když je to ten klasický německý plánek, rozměr je 145 x 80 cm :
PS : v případě zájmu mohu zaslat ve větším rozlišení![]()
yurax píše:Jarda H. píše:DODATEK - tvůj návrh mi připomněl jeden plánek, který byl z mini-příručky, co bývala před 30-40 lety u každé prodávané krabice modelů s kolejivem, viz příloha ! Připadá mi na něm o trochu bohatší provoz díky vlečce, než má tvé kolejiště. Pokud je to kolejiště pro děti a hraní si s tvorbou krajiny, možná by nebylo špatným řešením, i když je to ten klasický německý plánek, rozměr je 145 x 80 cm :
PS : v případě zájmu mohu zaslat ve větším rozlišení![]()
Ten zeuke planek je pekny, tato prirucka snad neni ani na legendarnim webu as.rumia.edu, nemas jich vic?
milan ferdián píše:Ty by jsi nejradši určitě chtěl tyto plánky vidět,bohužel,kdoví kdy zase budu skenovat.Což jsem tě moc nepotěšil.
pekl024 píše:nevím jaký plánek myslíš .....
Jarda H. píše:pekl024 píše:nevím jaký plánek myslíš .....
Tak to byla otázka na mne.... ta maličká příručka skončila kdesi v propadlišti dějin, už jí dávno nemám !! Ale mám z ní stále okopírované plánky č.6-10 (plánek č.1 byl např. mám dojem jen prostý ovál), snad z nostalgie, snad i proto, že moje dětské kolejiště (kromě toho prvního na polystyrénu, s terénem malovaným vodovkama začátkem 70.let) bylo dělané - jasně že na plechovém kolejivu - podle plánku kolejí na vnitřní straně zadního listu, ale s jinou krajinou (les a vesnička, stavby domečků z ABC) !
Jinak ta příručka se občas mihne na Aukru a cena dokáže díky kupcům občas vyšplhat dost vysoko.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků