Tak se dovolím přiblížit jak postupuje stavba (aehm, postupuje pomalu

)
- vyzkoušel jsem zapojení přestavníku PECO doplněného o zpětný ohlas pomocí mikrospínače a dvou diod, funguje výborně - fotky a schéma dodám večer, ale není to nic složitého.
- taky jsem vyzkoušel pokládku kolejí a-la houmr (páska pod sádrokarton + oboustraná lepící páska, koleje jsem navíc asi po 5cm fixoval kapkou vteřiňáku, ale není to vůbec potřeba) a tady mám velký problém: mám položených jen asi 20cm kolejí, drát připájený z boku kolejí a dovedený na svorkovnici. Bohužel při jízdě dochází ke ztrátě signálu, mašinka poblikává a neustále se resetuje (mám digitál, takže je to docela problém). Snažil jsem se zjistit kde může být problém, ale ani po několikerém čištění kolejí se nic nezměnilo. Mašinka (Sergej Roco, sbírá ze 4 náprav) na zkušebním oválu z kolejí s podložím jezdí naprosto bez problému i pomalou jízdou. Neřešil někdo podobný problém?
- posledním dílem, do kterého jsem se pustil je stavba výhybek EW1 - 100x popsané, takže to ani nebudu zmiňovat, snad jen že jsem zatím nenarazil na zmetek a to jich stavím cca 15. Buď mám štěstí a nebo se pánové z tilligu trochu zlepšili... každopádně krom jednoho jazyku, který jsem si zohnul sám jsou všechny v dobrém stavu