Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
workous píše:Chlapi vzal jsem dnes vnoučka 5 letého do Království železnic a nějak nevím proč se to tam, tak jmenujepořád tam pobíhají po modelu dva borci v ponožkách a strkají do stojících autíček nebo souprav, aby to za ty prachy jelo .....a přitom jezdí na FML kolejivu...s údržbou si hlavu moc nelámou všude vrstvy prachu a polovina tlačítek na efekty nefunguje i ten malý byl zklamán.......
workous píše:Chlapi vzal jsem dnes vnoučka 5 letého do Království železnic a nějak nevím proč se to tam, tak jmenujepořád tam pobíhají po modelu dva borci v ponožkách a strkají do stojících autíček nebo souprav, aby to za ty prachy jelo .....a přitom jezdí na FML kolejivu...s údržbou si hlavu moc nelámou všude vrstvy prachu a polovina tlačítek na efekty nefunguje i ten malý byl zklamán.......
TonyHazard píše:workous píše:Chlapi vzal jsem dnes vnoučka 5 letého do Království železnic a nějak nevím proč se to tam, tak jmenujepořád tam pobíhají po modelu dva borci v ponožkách a strkají do stojících autíček nebo souprav, aby to za ty prachy jelo .....a přitom jezdí na FML kolejivu...s údržbou si hlavu moc nelámou všude vrstvy prachu a polovina tlačítek na efekty nefunguje i ten malý byl zklamán.......
Také děkuji za varování, měl jsem v plánu o prázdninách se tam také s vnukem podívat. Je prosím někde na jižní Moravě stálá expozice jezdících vláčků? Brno?
Jiri Dvoracek píše:Zdar nad SazavouSice je v kraji Vysocina, ale z Brna je to vlakem kousek
Navic po paradni trati 250
![]()
![]()
milan ferdián píše:Jiri Dvoracek píše:Zdar nad SazavouSice je v kraji Vysocina, ale z Brna je to vlakem kousek
Navic po paradni trati 250
![]()
![]()
Ještě parádnější po staré Tišnovce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků