Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Tomáš píše:Jo dřevo,o tom uvažuju. Mám ty prastarý BTTB polotovary co imitují dřevo,tak třeba z nich to udělat půjde. Jinak kontejner 1C si do vozu Es naložit neumím nějak představit. ?
Tomáš píše::lol:tak ty kontejnery bych si nechal jako záložní komodity.
Ale napadlo mě co třeba ŘEPA nebo BRAMBORY. Už to někdo zkoušel?
MirekTT píše:Já k tomu sklu mám enem totok. Velký nevelký, byť na prášek drcený. Nevím, jak obrovské kolejiště bych musel mít, abych byl nucen znázorňovat přepravu i této komodity.
Ale tím ti nechci brát nadšení.
Každopádně bych to ještě více rozemlel a udělal směs s jemně na kousíčky nastříhanou průsvitnou folií coby úlomků tabulového skla.
MirekTT píše:Jabka, řepa, brambory, sklo a já nevím co všechno ještě má jednu nemilou nevýhodu. Nejde o to, že sklo nadrtíš na prášek, nebo obarvíš kuličky či šištičky ve správném měřítku na správný odstín. Jde o to, aby ten náklad jednoznačně vypadal na to co má znázorňovat. Upřimně Tome, vybíráš si ty nejhůře ztvárnitelné předlohy nákladů.
MiŠ - nepopírám relevantnost skleněného šrotu, spíš bych u projektu takového rozsahu bádal nad dokončením kolejiště.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], loscarlos, workous a 10 návštevníků