Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
Radek Strnad píše:Za točnou bys stejně musel položit alespoň kousek koleje se šturcem a to už se prostorově dostáváš na délku trojcestné výhybky.
Radek Strnad píše:Samozřejmě pokud ses už rozhodl tam tu točnu mít, tak je těžké nějak argumentovat. Na české poměry je ukončení zhlaví točnou opravdu provozní nesmysl.
Barbucha píše:Aby někdo vyjel s mašinou z výtopny do stanice a pak jel na točnu je přitažené za vlasy. Udělej to tak jak je to na
Třeba co kdyby chtěli stavitelé v budoucnu prodloužit trať? To by pak se jezdilo traťovou rychlostí přes točnu?Rocky_MK píše: Že je to provozní nesmysl tu zaznělo několikrát, stále ale nepadl konkrétní argument PROČ.
Rocky_MK píše:Anžto mám pomalu depku z toho, jak tady všichni a rychle a úspěšně pracují na svých kolejištích (zejména mě udivuje hank61 se svým Lkem a pcipov mě s těmi moduly úplně šokoval - v pozitivním slova smyslu), přidávám alespoň jednu fotku z aktuálního stavu kolejiště. Dřív jsem na kolejišti dělal téměř každý víkend alespoň 2 hodiny, ale teď mimo školu ještě chodím do práce a to už se fakt těžko postupuje.
Mám hotovou hrubou stavbu terénu mimo nádraží, jízdní zkoušky, ovládání výhybek v SN a výhybky na širé tratě (bowdeny + magnetická aretace poloh).
http://rockymk.rajce.idnes.cz/Kolejiste ... .54.23.jpg
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků