Kluci, díky za reakci a za podporu

Zjištuji, že jsem spíš historik než modelář, a v momentě, kdy začnu studovat historii tratě, tak mám problém, protože bych se chtěl co nejvíc přiblížit historické skutečnosti ( obrazně řečeno nechci mít na B-17 znak 311.bombardovací peruti ). A kdopak tady napsal "Dokonalost je jen sen" a "Snažíme se dokonale napodobit nedokonalé" ? Měl bych si tyhle výroky vzít víc k srdci a nebýt "papežštější než papež"
To Jirkapo zubačce toužím pořád, dál budu shánět podklady... Tady na DF v sekci moduly jsem četl příspěvek ( necituji přesně, ani si nepamatuji, kdo je autor

ale mě utkvělo v paměti ) "seženu podklady, udělám si výkresovou dokumentaci, nějaké kompromisy a stavím..."
Ale já z té vlečky u skláren v Dolním Polubném nemám skoro nic...
To MilanNespěchám, právě naopak. Postavím si malou stanici podle skutečnosti, abych vědět, jestli na to vůbec mám. Koncovou stanici mohu použít vždycky, ale co s rozestavěným megaprojektem - z mého pohledu

, který se mi přestává líbit... A pak, děti se ptají, kdy už začnem stavět

A flexibilita segmentového kolejiště se mi líbí, ideálně pak Z-RAIL-MODUL-SYSTEM

třeba použít ho pro zubačku v TT...
to RadekSouhlasím s Tebou, proto jsem chtěl taky stavět pouze 2 stanice ( Desná + Dolní Polubný ) a nejzajímavější kousky tratě mezi stanicemi, ale přesto jsem "touhou po dokonalosti" dokázal otrávit sám sebe...A to jsem ani nezačal stavět a zůstalo jen u skic...
Zkusím postavit Kouty nad Desnou. A uvidím, jestli budu mít někdy Desnou pod Kouty