chphoto
ad A) Použil bych připojení každé koleje zvlášť, takhle by to chtělo dost silný vodič a ten by se špatně pájel k prutům
Bylo myšleno použití wago spojek takže ano průběžný by byl tlustý, ale k jednotlivým kolejím už by šel jen normální průřez.
Nicméně s odstupem se to zdá hrozně složité i tak, takže prostě natáhnu od každé koleje na hlavní přívod a tam bude jedna rozpětka
B) U flexi jsem každou kolej napájel na 2 místech, stačilo by na 1, ale jelikož s kolejištěm manipuluji, tak kdyby jeden odpadnul, bude ještě druhý. Na vodivé spojky nespoléhat. Takže minimálně co flexi to přívod.
Ok supr koleje budu mít fixní, takže každá flexi dostane solo péči.
ad C) Neznám, neporadím
ad D) Pokud bude vše detekováno (výhybky, srdcovky) není potřeba diod a z toho místa (výhybky) se do MP1 přivede J a K pro srdcovku
supr díky
ad E) WD10 má svorky track a externí napájení. Doporučil bych DCC kolejový rozvod použít jen pro vstup signálu a externí zdroj bych dal určitě. Předpokládám, že WD10 bude ovládat MP1. Tam bych dal externí zdroj 12V a pak ho můžeš použít třeba na "lampičky" když bude dostatečně dimenzovaný.
Ok díky, ještě se zeptám to koupim teda nějaké komerční 12V trafo a fiknu mu ten běžný konektor a zbydou mi dva vodiče a ty zapojim?
Fox
Jak říkáš málo to je když jsem to počítal měl jsem v tom trochu hokej, a spoustu sem jich nezapočítal, budu muset přijít s novým počtem až to propočítám.
Nicméně jsem to bral jako že co odstavná kolej to DO, teď už vidím že to byla chyba, a že jeden blok i odstavný může být dva DO. V podstatě DO nerovná se vždy BLOK,
Pro HO bych dal detekci po každém 1- 1,5m.
Supr info to sem potřeboval vědět