milan ferdián píše:Hmm,vidím tvůrčí kreativitu.Jen taková drobnost,jak se tam vejde sedmivozový Railjet
![]()
![]()
Milan
Teda Milane...taková podpásovka

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
milan ferdián píše:Hmm,vidím tvůrčí kreativitu.Jen taková drobnost,jak se tam vejde sedmivozový Railjet
![]()
![]()
Milan
hopeter píše:No dál už snad jedině hrníček s uchem dovnitř...Tu zastávku jsem myslel na té trati dole mezi tunely a jen takovou s přístřeškem kde staví Hurvínek aby to neměli trampové daleko k rybníku.
No a když necháš i tu tvoji tak to snad nebude přeplácané. Bude to prostě zastávka k vesnici co už je mimo panel.
Ještě štěstí , že už nemám místo na další kolejiště a na zahradě podzemí kopat nebudu...
hopeter píše:Zdendo metro nepřipadá v úvahu - naše zvědavá kočka by ho pořád ucpávala.Nicméně nad zemí už začíná být něco vidět , dnes jsem aktualizoval rajče.
milan ferdián píše:Pan doktor Sova?Operuje,operuje najednou zjistí,že pitvá,pitvá...![]()
Co je to za osmý div světa![]()
![]()
Milan
hopeter píše:No já bych doporučil jiného slavného doktora z filmu...![]()
Vypadá to zajímavě a budu bedlivě sledovat. Ať se daří.
hopeter píše:Však taky dělám jen po večerech. Nejen kvůli teplu ale abych nelákal chytací asistenty zmíněného docenta...![]()
Půl zahrady je přehnané - to až v dalších etapách. Zatím jen cca 8 x 3,5 metru.![]()
Nad tím papírem skutečně žasnu. Na nosné části bych si s ním netroufl. Jak ale vidno tak to funguje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků