OK,no tak jsem zase o kus chytřejší.
Myslel jsem si že se s uhlím zajíždělo až k pecím a uhli z vagónu se vysypalo rovnou do pece.
Protože o tom skutečně moc nevím,tak bych to potřeboval popsat trochu polopatěji,pokud můžu poprosit. Tady v okolí elektrárny na uhlí nejsou a Dukovany dělat nebudu.
A protože tam mám trochu víc místa,než má Milan v plánku,dalo by se té budovy udělat kousek víc. Možná by to chtělo i nějaký prvek,který by na první pohled upozornil,že jde o elektrárnu. (Komín,chladící věž?? )
Na výrobu vlastních staveb se teď připravuju a budu se to teprve učit,takže si nedělám iluze,že by se mi podařila postavit podobná budova jako Oslavany.
Mohl bych se pokus vyrobit tu hlavní budovu
http://mw2.google.com/mw-panoramio/phot ... 167517.jpgTa by mohla na schématu mít číslo 2 ?? = vlastní budova elektrárny ??
Červená jednička,tedy ta část (oddělená) od elektrárny tunel skládky,rozmrazovací kolej ?? ) Tam to,ale musí být něco,aby nebylo vidět,že vlak pokračuje za kulisu. Takže plechová střecha to moc nevyřeší. Ale popravdě moc si to neumím představit.
3 a 4 nějaká administrativní část ?
5 vjezd vrata do budovy elektrárny??
6 a 7 skládka uhlí??
No byl bych skutečně rád za nějakou pomoc,tak aby to nebylo zbytečně složitý (i tak jsem si s touhle budovou pěkně naložil),ale taky aby bylo na první pohled jasný,že jde o elektrárnu.