Zde jsou obrázky z návrhu jak jsem kolejiště poskládal ve Wintracku:
Půdorys:

3D:

3D:

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
ano má 25 cm - pravda,že jsem to s tou uličkou trochu přehnal.Michal Šuhajda píše:Kolik má ulička mezi "velkým" nádražím a menším dílem? Hádám tak 25cm.
No přemýšlel jsem nad nějakými servisnímy otvory(s oddělávatelným terénem) na 1. a 2. panelu (dva zvrchu).Michal Šuhajda píše:Jak se chceš dostávat do středu kolejiště, tedy té velké části? 135 cm nedosáhneš.
Michal Šuhajda píše:Když nemůžeš využít celou místnost, co zkusit kolejiště podél stěn?
Michal Šuhajda píše:Na téma řešení výtopny či depa tu bylo napsáno mnohé, není to jen točna a remíza!
Petr Zatrepalek píše: ... A v tom jsou moduly/segmenty zcela jasná volba!!!
Petr Zatrepalek píše:A ty segmenty můžeš přece v pohodě udělat i na tom původním místě - co třeba udělat patrovou verzi? L-ko u dveří využít pro vratnou smyčku či klesání nebo stoupání spirálou do dalšího patra modulů, a vpravo podobné Lko, jen na menším prostoru??
rawen píše:Mě by se tam líbily moduly - u delší stěny jeden "dvojitý" pro velké nádraží plus zatáčky/smyčky v rozích. Doplněk do oválu by mohl být skladován pod touto řadou modulů, jako druhé patro, a na velké ježdění rozložen do prostoru.
Uživatelé procházející toto fórum: badliner a 1 návštěvník