Samozřejmě pokud takovéto téma, nebo možná spíše jen moje představení, nebude vůbec vhodné, tak ho zase smažu.
Moc děkuji

Obrázek v nálezovém stavu i s autentickými pavučinami
Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

soupravy, které jsem pořídil / rád bych si pořídil, neprojedou v podstatě ani po jedné trati.
Asi by bylo nejjednodušší na celou tu plochu postavit něco znovu, ale na to zase nemám srdce.
kpt.Budha píše:- výhybky - koupil jsem výhybky s přestavníkem s integrovaným dekodérem. Přijde mi to velmi elegantní, nepotřebuje to žádný drát k centrále...
Milan.D. píše:Měl bych jen jednu poznámku, možná by bylo dobré odpovědět si na otázku, jakou chceš ztvárnit epochu, nebo jestli to nebudeš řešit a bude tam jezdit pro radost cokoliv. V případě, že se rozhodneš pro nějakou epochu je třeba to zohlednit při nákupu vozidel i doplňků. Například zmiňovaná návěstidla od Němečka jsou až od počátku sedmdesátých let, přejezd AV model, pokud jde o AŽD 71, tak v nabízeném provedení až od poloviny sedmdesátých let. Kdysi jsem taky kupoval vše co se nabízelo, naštěstí jsem si v tom udělal zavčas jasno a stanovil si modelované období. Pokud epochu neřešíš tak moji poznámku klidně ignoruj, důležité je mít z modelaření radost.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník