TT_Analog 2200*1300 schelli

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Příspěvekod Myšpulín » čtv 04 bře, 2010 5:56 am

schelli píše:JOJO....ted jsem cca 3 dny četl a četl a četl ......

No vidíš. Nevím, jestli již máš den, každopádně jistě již svítá. Nyní již bude radost s tebou diskutovat. Ale nepolevit a pokračovat.

Pro všechny ostatní začátečníky zde na foru. Čtení a samostudium matička moudrosti. A pokud se snad někde něco nedovím, pak se zde teprve zeptám.

Myslím, že toto vlákno bude krásným příkladem, jak souvisí množství znalostí a načtených informací s množstvím a kvalitou otázek. Jsem pro to, aby tu ten začátek jaksi zůstal z výchovného hlediska pro ostatní. A tobě scheli přeji další úspěchy v samostudiu a v přípravě a vlastně i stavbě svého kolejiště. A držím nejen palce, ale i pěsti.
H0, III až IV, ČSD, nemodelář
Myšpulín

Příspěvekod schelli » čtv 04 bře, 2010 8:27 am

tak tak... samozřejmě že nepolevim čtu dále. Pač i tak se dozvidám víc a víc věcí. Např jek se staví tunely jake mže byt max stoupaní při mostech co znamenaji ruzné dekodery.. jojo člověk když zde přijde na farum se snaži pochytit všechno hned a hloupě se pta. Mysli si že je to jednoduche a že mu to někdo vysvětli v jednom odstavci leč realita je jina a pokud člověk nečtě nemuže se dozvědět jak co funguje jak se da co čím nahradit atd atd.. Ja jsem se tedy rozhodl pro ten DCC StartSet ale jak již zde někdo psal DCC budu zatim použivat pouze pro ovladani Masin....vyhybky si asi udělam zvlašt na 16V trafo přes spinače...inspiroval me tim Peter.Ještě by me zajimal vaš pohled na tento StartSet http://www.masinky.cz/produkt/4302-TT-S ... /index.htm ....diki
schelli

Příspěvekod yurax » čtv 04 bře, 2010 9:01 am

schelli píše:Ještě by me zajimal vaš pohled na tento StartSet http://www.masinky.cz/produkt/4302-TT-S ... /index.htm ....diki

odborne zhodnoceni setu necham na jinych, ale dival jsem se na HO sety a tam maji krasne se stokrem a starymi nakladnimi vozy, taurem a modernimi vozy, nejakou DB elektrikou a wapkami a v TT jen ta ludmilla :(
yurax

Příspěvekod A2C » čtv 04 bře, 2010 11:19 am

pre TT už je ohlásený aj Sergej takže sa nám to rozrastá :D
ČSD ep.IIb + III-IVa + ŽSR. H0, H0e
Z21, Profi-Boss, Multimouse
A2C

Předchozí

Zpět na Modelové kolejiště