Segmentovka TT kolem stěny

Fórum pro stavbu, přestavbu a provoz modelového kolejiště.

Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Segmentovka TT kolem stěny

Příspěvekod ToVa » čtv 30 pro, 2021 12:11 pm

HonzaM píše:Zjevně to máš velmi pěkně řemeslně zpracováno, to je záruka pro budoucí spolehlivý provoz.

Moc děkuji. :P A upřímně, trošku se tomu divím. Od malička mi říkali, že jsem jak Pat a Mat a ať proboha nikdy nic nedělám rukama. :oops: Jsem ale nesmírně rád, že jsem stavbu nikomu nezadal na zakázku, jak jsem chtěl původně a vším jsem si hezky prošel.
Návrat po letech
Stavba segmentovky podél stěny
TT, digitál, ČD
ToVa

Příspěvekod ToVa » pon 14 úno, 2022 6:09 pm

Nyní moc se stavbou nepokračuji, protože zařizuji byt. Rád se ale podělím o fotku nábytku pod kolejiště aneb mít v rodině truhláře se vyplatí. :lol: Všecky šuplíky a skříňky jsou na míru a na kolečkách, aby je bylo v případě potřeby snadno přemístit a dostat se pod kolejiště.
Přílohy
20220214_185248416.jpg
20220214_185248416.jpg (32.36 KiB) Zobrazeno 1614 krát
Návrat po letech
TT, digitál, ČD
ToVa

Příspěvekod ToVa » pát 05 pro, 2025 6:38 pm

Ahojte skoro po třech letech.
Kolejiště teď ustoupilo jiným starostem, takže jsem pořád na jakémsi mrtvém bodě. Prakticky tři roky jsem na něm už nejezdil, tehdy všechno fungovalo, nyní je to zakryto plachtami. :oops: Rád bych se pohnul z místa, což znamená kolejiště nějak znovuzprovoznit a trochu zkulturnit spleť drátů pod ním. Otázka směřuje hlavně na ty z Hradiště a okolí (vím, že nás tu pár je), ale klidně i na ty, kdo bydlí dál. Byl by někdo ochotný třeba po Novém roce ke mně přijít třeba na oběd / kávu (vařím a peču moc rád :D ) a pomoci mi se dostat dál? Samozřejmě né zadarmo. :)
Návrat po letech
TT, digitál, ČD
ToVa

Předchozí

Zpět na Modelové kolejiště