Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Vše co souvisí s moduly.

Moderátoři: Abe Simpson, milan ferdián, Michal Dalecký

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod milan ferdián » čtv 03 bře, 2016 6:41 pm

Nechci vám radit,ale jestli nestihne nohy,to lepší tu stanici prozatím ponechat doma a v klidu ji dokončit.Provizorium je jen na zlobení :wink: .Však všem dnům není konec :P .
Uživatelský avatar
milan ferdián
 
Příspěvky: 10733
Registrován: ned 30 pro, 2007 5:48 pm

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod VojtikJ » čtv 03 bře, 2016 7:19 pm

Nohy drzej magnetem o vrut :lol:
Ale to nemohu udelat u tratovych...
V Ove to staci. Desticky pridelam je az doma, nemam to lepene, je to vrutama chycene.
Jo mit vse potrebne, tak je to napoprve poradne, jen ze neni :/
Drzi a nepada, to je pro me hlavni.
Šašci
VojtikJ
 
Příspěvky: 564
Registrován: stř 11 led, 2012 8:35 pm

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod rawen » čtv 03 bře, 2016 7:25 pm

milan ferdián píše:Nechci vám radit,ale jestli nestihne nohy,to lepší tu stanici prozatím ponechat doma a v klidu ji dokončit.Provizorium je jen na zlobení :wink: .Však všem dnům není konec :P .

Hele, až tak ho nenaváděj :!: Ode dneška je hotové GVD a Hronově křižují všechny osobáky. O nákladní dopravě a obsazení vleček nemluvě.

Radek
TT moduly Olomouc
TT moduly Olomouc - diskuze
zahradní 30mm železnice od REGNERa
rawen
 
Příspěvky: 1425
Registrován: stř 08 dub, 2009 10:42 am
Bydliště: Prostějov

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod milan ferdián » čtv 03 bře, 2016 7:28 pm

rawen píše:
milan ferdián píše:Nechci vám radit,ale jestli nestihne nohy,to lepší tu stanici prozatím ponechat doma a v klidu ji dokončit.Provizorium je jen na zlobení :wink: .Však všem dnům není konec :P .

Hele, až tak ho nenaváděj :!: Ode dneška je hotové GVD a Hronově křižují všechny osobáky. O nákladní dopravě a obsazení vleček nemluvě.

Radek

Sorry,tak to jsem nevěděl.Tak na co myslí při práci?Určitě na holky :mrgreen: :wink: .
Uživatelský avatar
milan ferdián
 
Příspěvky: 10733
Registrován: ned 30 pro, 2007 5:48 pm

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod VojtikJ » čtv 03 bře, 2016 7:42 pm

Babu mam doma :D
Jo problem :D potrebujem barovou stolicku, prej na to ze zidle nevidi a polstarek nestaci :D kdyby se jezdilo na 130 tak to ma pod ramena kousek :lol
Šašci
VojtikJ
 
Příspěvky: 564
Registrován: stř 11 led, 2012 8:35 pm

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod VojtikJ » ned 06 bře, 2016 12:13 pm

12813974_10204243528166731_415482375158957970_n.jpg
12813974_10204243528166731_415482375158957970_n.jpg (36.04 KiB) Zobrazeno 3200 krát

Tak že by už? :) Nene... vlečka měla rovnou kolej 150cm, prodloužím ji na 250cm...
Teď vyleštit koleje :roll:
Šašci
VojtikJ
 
Příspěvky: 564
Registrován: stř 11 led, 2012 8:35 pm

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod Makate » ned 06 bře, 2016 3:11 pm

A máš Ebonitovou tyč? :D :lol:
Makate
 
Příspěvky: 89
Registrován: pon 07 zář, 2015 6:51 am

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod VojtikJ » ned 06 bře, 2016 6:42 pm

ne :( :cry: :lol:
Šašci
VojtikJ
 
Příspěvky: 564
Registrován: stř 11 led, 2012 8:35 pm

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod VojtikJ » úte 08 bře, 2016 1:05 pm

Tak já už hlásím přepravní polohu nádraží :D doufám že to přežije cestu :lol:
teď se mohu v klidu pustit do traťových modulů, stromků, baráčků, vozů... jááj toho je :D
Šašci
VojtikJ
 
Příspěvky: 564
Registrován: stř 11 led, 2012 8:35 pm

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod milan ferdián » úte 08 bře, 2016 4:26 pm

VojtikJ píše:Tak já už hlásím přepravní polohu nádraží :D doufám že to přežije cestu :lol:

Zkouška pevnosti a odolnosti proti nárazům bude na úseku D1,kde máme vyhlášenou a slavnou testovací dráhu :mrgreen: .
Uživatelský avatar
milan ferdián
 
Příspěvky: 10733
Registrován: ned 30 pro, 2007 5:48 pm

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod rawen » úte 08 bře, 2016 4:58 pm

milan ferdián píše:
VojtikJ píše:Tak já už hlásím přepravní polohu nádraží :D doufám že to přežije cestu :lol:

Zkouška pevnosti a odolnosti proti nárazům bude na úseku D1,kde máme vyhlášenou a slavnou testovací dráhu :mrgreen: .

Ani mi nepřipomínej. V sobotu jsem byl (po třiceti letech) v Ostravě a při zpáteční cestě jsem zastavil a kontroloval, jestli nemám defekt. No gumama to nebylo...

Radek
TT moduly Olomouc
TT moduly Olomouc - diskuze
zahradní 30mm železnice od REGNERa
rawen
 
Příspěvky: 1425
Registrován: stř 08 dub, 2009 10:42 am
Bydliště: Prostějov

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod VojtikJ » čtv 10 bře, 2016 9:42 pm

ani mě nestrašte! :D jako už takhle se toho bojím :D nemluvě o tom že ještě pojedu autem takovej kus :lol: Radši projedu celou republiku po kolejích než v autě :D

johoo... mašinka doma, beru sebou. Jen přijít na to jak rozsvítit kabinu :lol:
Šašci
VojtikJ
 
Příspěvky: 564
Registrován: stř 11 led, 2012 8:35 pm

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod Dokusan » pát 11 bře, 2016 9:27 am

VojtikJ píše:Jen přijít na to jak rozsvítit kabinu

Mašinu ještě nemám, ale v návodu je napsáno:
Pro aktivaci obou funkcí AUX 3,4 je nutné nejprve vypnout na DCC dekodéru komunikaci
SUSI, která používá tyto dva výstupy.

Nemůže být problém v tom?
Dokusan
 
Příspěvky: 172
Registrován: úte 15 led, 2013 8:48 am

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod VojtikJ » pát 11 bře, 2016 9:33 am

dekodér jsem tam nedával. Nebyl čas to zkoumat ještě... ale jak to půjde kouknu na to, popřípadě Ova to jistí :D né že bych tu kabinu potřeboval rozsvítit :lol:
Šašci
VojtikJ
 
Příspěvky: 564
Registrován: stř 11 led, 2012 8:35 pm

Re: Stavba modulu Hronov TT/1:120 VojtikJ

Příspěvekod VojtikJ » pon 14 bře, 2016 4:56 pm

Jelikož mám přemodulováno už tak jsem se pustil do jiných prací:
12722523_10204296417048920_293196783_o.jpg
Šašci
VojtikJ
 
Příspěvky: 564
Registrován: stř 11 led, 2012 8:35 pm

PředchozíDalší

Zpět na Moduly

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník