Moderátor: Michal Dalecký
MiG píše:Proč je to těžko říct? K čemu terén?
Toto snad neplatí?
Kdybys fakt něco tiskl, drž se prosím předloh přesně. Bastlit ocelovou příhradovou konstrukci od oka je zvěrstvo. Ledaže by sis uměl a chtěl udělat základní statický výpočet sám.
Ten most je konstruován tak, že potřebuje podpěry tam, kde jsou, jinak je to nesmysl, který by neměl únosnost.
milan ferdián píše:Ponechme dohadů a budu se těšit na další modely ve 3D.
Brejla píše:Mně na té americké příhradovině hlavně vadí chybějící svislé diagonály. To způsobuje mnohem větší namáhání horizontálních nosníků mostovky a větší namáhání šikmých diagonál, které musí přenést svislou složku zatěžujících sil. To by žádný evropský mostař nedopustil.
hank píše:Když mi pošleš SZ s nějakou e-mailovou adresou, tak určitě.
hank píše: Jenom bych chtěl poprosit o jednu věc: Kdybys fakt něco tiskl, drž se prosím předloh přesně. Bastlit ocelovou příhradovou konstrukci od oka je zvěrstvo. Ledaže by sis uměl a chtěl udělat základní statický výpočet sám. Grafická metoda není vposledku zas tak složitá a běžně se učí na stavebních a strojních průmyslovkách.
hank píše:No tak zatím všechny ceny na shapeways, na které jsem narazil, byly nechutně vysoké. Ty papírové lasery se pohybují v řádu stovek Kč, aspoň od těch, kdo to nabízejí v branži českých papírových modelářů.
milan ferdián píše:Proč jsou ty pilíře takto,to sám nevím,ale to už jsem psal.
modeln píše:Oslovil som jednu slovensku firmu,ktorasa zaobera 3D tlacou a vzniklo toto utesene vozitko.LKT 80 v N-ku a tiez konecne mam i RTO-mam i prives Jelcz
Zpět na Velikost N (komunita N)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků