Centrála DR5000

Vše pro digitální provoz - dotazy, praxe, návody, postupy, normy, kompatibilita atd.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf

Re: Centrála DR5000

Příspěvekod okoun » pát 09 lis, 2018 10:45 am

nevíte prosím jak mám nahrát do červerné myši FW s češtinou když nemám centrálu od roca ale jen DR5000 ?

Děkuji
okoun
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát 21 zář, 2018 9:23 am

Re: Centrála DR5000

Příspěvekod ales.kovar » pát 09 lis, 2018 12:13 pm

Tohle vlákno mě velice těší, vidím, že potenciálních kupujících nás je víc. Pro centrálu hovoří jednoznačně poměr cena/výkon a její mnohostranné možnosti. Pokud jsem všechny dostupné materiály prostudoval správně, umí programovat a ovládat kde co. Konkrétně se mi nyní jedná o délku impulzu přestavníku Kuehn WD10 ve spojení s motorickým přestavníkem MP1. Dle dostupných informací by toto měla centrála umět? Pokud je tomu tak, nákup je téměř jistý.
ales.kovar
 
Příspěvky: 28
Registrován: pát 21 čer, 2013 9:57 am

Re: Centrála DR5000

Příspěvekod Edys » pát 09 lis, 2018 12:24 pm

ales.kovar píše:Tohle vlákno mě velice těší, vidím, že potenciálních kupujících nás je víc. Pro centrálu hovoří jednoznačně poměr cena/výkon a její mnohostranné možnosti. Pokud jsem všechny dostupné materiály prostudoval správně, umí programovat a ovládat kde co. Konkrétně se mi nyní jedná o délku impulzu přestavníku Kuehn WD10 ve spojení s motorickým přestavníkem MP1. Dle dostupných informací by toto měla centrála umět? Pokud je tomu tak, nákup je téměř jistý.

Tuhle kombinaci mám a bez problémů.
Stavím pro zábavu ne pro 100% věrohodnost. Zábava je to oč tu běží.
http://www.moje-vlacky.cz
Uživatelský avatar
Edys
 
Příspěvky: 562
Registrován: sob 05 lis, 2016 9:24 pm
Bydliště: Slaný, práce Praha

Re: Centrála DR5000

Příspěvekod okoun » pát 09 lis, 2018 2:03 pm

HonzaM píše:FW 1.5.1 mám jako člen testovací skupiny nainstalovánu, nemám ale Multimausy, tak nemohu tu funkci vyzkoušet. Pokud by měl nějaký pražský majitel několika Multimausů čas a chuť, mohli bychom to vyzkoušet.


hmm já to vyzkouším ale jen mi nějak nakopněte kde tu funkci hledat, potom klidně natočím další video návod v češtině o DR5000 :)
okoun
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát 21 zář, 2018 9:23 am

Re: Centrála DR5000

Příspěvekod fulda » pát 09 lis, 2018 3:03 pm

HonzaM píše:FW 1.5.1 mám jako člen testovací skupiny nainstalovánu, nemám ale Multimausy, tak nemohu tu funkci vyzkoušet. Pokud by měl nějaký pražský majitel několika Multimausů čas a chuť, mohli bychom to vyzkoušet.

Jen tak mimochodem - jaký je postup? Předpokládám, že použít oficiální Roco Maintenance asi nepůjde.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
Uživatelský avatar
fulda
 
Příspěvky: 4247
Registrován: pon 09 srp, 2010 8:08 am
Bydliště: Praha - Uhříněves

Re: Centrála DR5000

Příspěvekod okoun » ned 11 lis, 2018 7:38 am

no pokud by mi někdo mohl pomoci tak multimaus se nachází v praze.....
okoun
 
Příspěvky: 26
Registrován: pát 21 zář, 2018 9:23 am

Re: Centrála DR5000

Příspěvekod sidlo » ned 11 lis, 2018 8:55 am

Není lepší prostě napsat, že ten kdo nemá ROCO z21 tak si aktualizaci do ROCO multiMAUS nenahraje. A protože aktualizace na MM vychází 1× za uherský rok, tak bych si to nechal nahrát u spřáteleného modeláře.
Uživatelský avatar
sidlo
 
Příspěvky: 1704
Registrován: ned 27 dub, 2014 7:32 am

Re: Centrála DR5000

Příspěvekod BohousP » ned 11 lis, 2018 8:35 pm

okoun píše:nevíte prosím jak mám nahrát do červerné myši FW s češtinou když nemám centrálu od roca ale jen DR5000 ?

Děkuji

Tak to se dá pouze s Roco centrálou.
TT, DCC, NanoX-2017, TC8, ... http://masinky.info
Uživatelský avatar
BohousP
 
Příspěvky: 2030
Registrován: stř 12 kvě, 2010 9:17 am
Bydliště: Praha - Malešice

Předchozí

Zpět na DCC v praxi

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: weberf a 7 návštevníků