Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
George V. píše:Zkoušel, i plynulý rozjezd, docela to šlo. Ale problém je, že je to letadlo. Na plnej knedlík v cca 300mm oblouku opouští sluneční soustavu...
myrha píše:Na četná přání modelářů byla převodovka upravena tak, že model může dosáhnout vyšší maximální rychlosti. - volný překlad
Nerad bych šířil poplašné zprávy, popravdě řečeno, celkově to na mě nepůsobí dobře. V tomto místě prohlášení to totiž vypadá, že to s tou maximálkou šnek nešnek mysleli vážně... A jestli si od maturity z NJ něco pamatuji, budou se řešit jen poskakující kusySnad se mýlím, mašinky mi totiž jezdí jako splašené koně a to se mi moc nelíbí. Protože když to budu provozovat na nižším napětí, krok v napětí mi udělá vyšší krok v rychlosti a tím budu více omezen.
milan ferdián píše:Udivující je spíše citace "Na četná přání modelářů byla převodka upravena tak,....". To jste vy TTečkaři si přáli vyšší rychlost nebo proběhl průzkum nebo anketa mezi vámi?
Michal Dalecký píše:Pan Kuehn na veletrhu rikal ze rychlost byla upravena na prani nemeckych modelaru
George V. píše:...tak oprava znamená výměnu šneku, eventuálně celého podvozku. A ty jaksi na stromech nerostou, ale musí je někdo vyrobit (navíc nad plán, mimo již zadanou výrobu). Já to odhaduju v řádu měsíců, ne-li půl roku...
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: colt274 a 1 návštěvník