MartinP píše:jrtrain píše:pokud je model stavěn pro oblouky R 286 mm, tak se vším všudy, tj. i s kinematikou
Kinematika končí šachtou resp.spřáhlem na kterém je pověšený vagon jiného výrobce . Ten vagon má jednou 2 osy podruhý 4 osy ,každý vůz se na kolejích chová jinak a co výrobce to jiná kinematika s jinou geometrií . Takže žádný výrobce ti nezaručí že konkrétní model mašiny projede R 286 s libovolným vozem jakéhokoliv výrobce . To nakonec potvrzují dosavadní zkušenosti s provozu Kuehnova Brejlovce . V pondělí budu mít mašinu doma takže si proměřím kinematiku vs nárazníky a uvidíme jestli tam nebude zakopaný pes
Sorry, ale nemohu s Tebou souhlasit (nic ve zlém)
Mám Roco Brejlovce (2ks), Roco Sergej (1ks), Tillig V 100start (předělány na 746.604) nějaké mašiny Piko a Bastarda Kuehn a projedou (jak udává výrobce!!!) R 286 i s vagony od všech výrobců, co (mám Loco, Tillig, Kuehn, Lorenz ,samodomo LPH a i BTTB) mě napadnou. Což znamená 4osé, 2osé, nákladní, osobní................
Vša opravdu jezdí i v krkolomných esíčkách R 286.
Věřím, že to výrobce napraví (opraví) a dá do pořádku, jak se sluší a patří!!!!!!!