Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
TTmili píše:Já se jen zeptám tahle do placu jestli alespoň někdo dokázal už přijít na to proč se ty masky kývou? ...
Tomas_C. píše:...a ještě jedna věc..zkuste obě kinematiky na lokomotivě...na jedné straně ok a na druhé problém---
vape777 píše: Mňa by zaujímalo, či ponúkané riešenie výmeny časti prevodovky bolo odskúšané a rieši daný problém?
Tomas_C. píše:Vykolejení nastává při nájezdu do oblouku (R310) z rovné koleje. Navíc je to závislé na druhu vozu za lokomotivou (patra kuehn špatný, ypsilonka kuehn dobrý, velkej uhlák tillig špatný atd)...a ještě jedna věc..zkuste obě kinematiky na lokomotivě...na jedné straně ok a na druhé problém---
Ještě jeden poznatek... spřáhla po zacvaknutí do kinematiky mají vůli a příčně se pohybují...
vape777 píše:Z vyjadrenia obchodného zástupcu vyplýva, že je nájdená príčina. Mňa by zaujímalo, či ponúkané riešenie výmeny časti prevodovky bolo odskúšané a rieši daný problém? Taktiež by som rád vedel približný odhad času odstránenia tejto sériovej vady u zákazníkov. Podľa môjho názoru náprava by mala byť celoplošná, vada je totiž sériová.
Zlámalík píše:TTmili, mkcomp: měl jsem jeden převod také tak, stačilo zacvaknout. Možná je výlisek "krátký"?
Bedlisch píše:Ovšem otázkou je, k čemu tam ta folie je. Zajímavostí však zůstává, že kolega ji tam nemá, opět viz foto. Tak by mě zajímalo, jak jsou na tom ostatní. A netušíte k čemu tam je ta folie je? Mám ji odstranit?
BTW, kliknutím na fotku ji lze zvětšit, pak je mezera lépe vidět.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 2 návštevníků