od DS Model » pon 06 úno, 2012 4:41 pm
Ohledně podvozků - domnívám se, že jde pouze o špatné sesazení. Já sám jsem na svých modelech tento problém neviděl a podvozky, které jsem měl rozebrané do sebe vždy dobře zapadly, tak nevím..pravda je, že fotka od jednoho zákazníka se stejným problém mi přišla.
Ohledně kinematiky - při sunutí má každá druhá problém. A opět, nebylo popsáno, na jakých kolejích (oblouk, esíčko, rovina..). To je velmi důležité.
Ohledně distribuce - to je trošku složitější. V případě že zákazník má již model u sebe může 1/reklamovat s tím, že pokud výrobce Kuehn nestihne dodat v termínu potřebné ND, má zákazník nárok na vrácení peněz. Nebo 2/ podržet si model doma a v případě těch šikovnějších si model opravit podle návodu z dodaných nových dílů.
V případě prodejce - pokud chce modely sám opravovat, proč ne. Prodejce je opět může vrátit tam, odkud nakoupil. Na 99% se reklamace nestihne vyřídit v řádném termínu, protože jen pošty(nebo přepravci) budou mít model minimálně 14 dní (počítám jednu cestu od mně do německa a zpět, zpravidla každá jeden týden). Tedy dostane peníze zpět. A to se týká samozřejmě i zákaznických reklamací.
Je tu možnost domluvit se na delší reklamační lhůtě, zákon to v oprávněných případech umožňuje. Vycházím z toho, že pokud si někdo model objednal, patrně jej chce, samozřejmě funkční. Tedy, domluvit se na delší reklamční lhůtě by neměl být problém.
Já jako nejjednodušší způsob (podle ohlasů) přijatelný pro vetšinu modelářů vidím opravu svépomocí s dodanými díly doma. Model je stále doma, na modelu není co zkazit. A opět, kdo to nezvládne, je tu síť prodejců, kteří si s tím většinou poradí (samozřejmě jsou i tací, kteří neporadí). Ale to už je každého volba. Tam pak nezbývá, než reklamovat u výrobce.
No, snad jsem se do toho moc nezamotal.
Možná to bude znít divně, ale výrobce deklaruje, že na modely dodá potřebné ND tak, aby model fungoval dle jeho standardu. Jen blázen si může myslet, že by to nechal být. Tedy, pokud máte o model zájem a pospícháte, klidně si ho kupte. Jestliže nebude fungovat, dostanete na něj ND. Pokud ne, můžete ho vrátit v zákonné lhůtě kdykoliv během dvou let. Ale je to jen názor a podotýkám, že zdaleka nejsem jediným prodejcem těchto modelů, aby někdo nenabyl mylného dojmu, že se snažím prodat stůj co stůj. Ta situace je velmi nepříjemná, nikoliv zoufalá. % hlášených problémů se v tuto chvíli pohybuje okolo 30%. To je špatné, ale pořád řešitelné. A výrobce to řešit chce. To je důležité. Udělal chybu, napraví ji.
ds