Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
lladys píše:Přikládám odkaz na jízdu (cukání) mojeho 187 . Video po 2 hodinách zajíždění . Přitom jsem ale zjistil , že mám vadné 2 podvozky na nových Y od Tilliga, které jsem nyní poprvé zapřáhl za Brejlovce. Koupil jse 3 na zkoušku a na 2 vozech vždy 1 dvojkolí těžce otáčí v pouzdře![]()
http://www.youtube.com/watch?v=XA-eCNGr ... e=youtu.be
Michal Dalecký píše:Tohle je určitě způsobené cukáním loko. Lze to poznat jednoduše. Když model rozjedete libovolnou rychlosti a polozite na nej ruku, tak je v prstech citit to cukani.
Ano ti je problem vsech kusu, nejprve jsem myslel ze je to take tim, ale nebylo. Navic to pusobi ze dily s maskami neni jakoby docvaknuty a nelicuje s osami dvojkoli. Je to ale tim ze je dil sikmo, protoze jsou na prevodovkach male dorazy a "docvaky" presne ve stredu, nebo tam jakoby neco prekazi. Jo a je to jen u jednoho podvozku coz je velmi divne. Jakoby byl spatny cely jeden podvozek. Ja zitra zkusim jednu vec. Vymenim jeden spatny podvozek se spravnym z druhe loko a uvidime (budu vymenovat podvozky kde masky spravne sedi). Pak muze byt logicke ze byla vyrobena nejaka varka spatnych prevodovek a nekde jsou dve dobre, tam pak jezdi loko ok. Nekde je spatna jedna nebo dve a ty jezdi spatne.František Příhoda píše:A ty viklací masky podvozků mají všichni brejlovci, nebo jen kus od kusu?
airwar píše:milostt píše:Zde adresa na vodeo Brelvce od DS:
http://www.youtube.com/watch?v=1YXroJ_v ... e=youtu.be
je to neupravované nesestříhané nebyl čas jak bylo natočeno , tak bylo dáno , jízdu ovláda 3 letý prcek.
Video pěkné ale jezdíš moc rychle (cca. 25 cm/sec), na tom nic nepoznáš, musíš jet tak 1-2 cm/sekunda, tam je ta nepravidelnost vidět perfektně. Prostě při pomalé jízdě ve stanici a při rozjezdu. Jeětě výraznější je to s alespoň metrovou soupravou, tam je ten rozjezd hodně špatný. A mluvím o analogovém ovládání bez pulsní regulace.
airwar píše: .....Ty těžk ose otáčející podvozky jsou už u Tilliga asi tradice, já mám od něho koupené rychlíkové spěšné vozy asi 5 ks, ani jeden vyagon nebyl 100 v pořádku pokud šlo o podvozky, buDťo drhnul rovnou celý podvozek při otáčení v podvozku, jinde alespoň náprava. Je smutné koupit vagónek za 600-700kč a začít tím že si ho rozeberu a opravím aby vůbec jezdil.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků