Moderátor: Michal Dalecký
kvasha píše:tak to já se omlouvám. Na burzu jsem dorazil cca v 9.20 hod. a ta kvanta lidí mně okamžitě znechutila celou burzu
Neměl jsem vůbec náladu v tom chaosu někoho a něco hledata to jsem měl našprtány jednotlivé fyziognomické indicie, které jste mi tady popsali (čepice coca-cola, taška "Millipore", atd ...).
Fakt jsem byl nepříjemně překvapen. Takže jsem si koupil jeden konferenční vagon SBB, vznesl pár dotazů na sběr proudu z podvozku a honem rychle pryč
... takže doufám, že se s Vámi uvidím osobně při nějaké klidnější příležitosti ...
zdravím ...
kvasha píše:tak to já se omlouvám. Na burzu jsem dorazil cca v 9.20 hod. a ta kvanta lidí mně okamžitě znechutila celou burzu....
No mně burza taky není moc po chuti. Co takhle jiný den třeba středa u Michala D.? Teda jestli by nebyl proti
Sandy píše: Pro mně to není problém, mám to coby kamenem dohodil a zbytek doběh´, ale pro mimopražské je asi pohodlnější spojit burzu a pokec, eventuelně návštěvu nejmenovaného shopu.
Pája píše:Já myslím,že i ta tlačenice se dala přežít,poznal jsem se několika fajn lidma,pokecal s nimi a prodělal jedinečný životní zážitek-VIDĚL JSEM YETIHO !!!
Už se těším na letní posezení u nejmenovaného shopu.Zdar všem a díky
kvasha píše:Pája píše:Já myslím,že i ta tlačenice se dala přežít,poznal jsem se několika fajn lidma,pokecal s nimi a prodělal jedinečný životní zážitek-VIDĚL JSEM YETIHO !!!
já ho chi taky vidět !!!!
Sandy píše:kvasha píše:Pája píše:Já myslím,že i ta tlačenice se dala přežít,poznal jsem se několika fajn lidma,pokecal s nimi a prodělal jedinečný životní zážitek-VIDĚL JSEM YETIHO !!!
já ho chi taky vidět !!!!
Příště budeš mít možnost tak mezi 8:45 a 9:15.![]()
Jedeme na hory a mám povolenu jen letmou návštěvu.![]()
To je tak, když si člověk za mlada pořídí manželku!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků