Kritika je fajn, ale mňa by fakt viac zaujímali tie zoznamy..v H0 samozrejme

Inak k odliatokm, ja by som sa ich trocha zastal, mám tu rozrobené odliatky 434,2+516.0 a 314.3 od Číža a M274.0 od Molatu a nemôžem nane povedať krivé slovo, veď sú to polotovary, a modelári sme od toho, aby sme to dopracovali k obrazu svojmu. Hrubé steny - vybrúsil som, trocha vrtuľa - ponoriť do horúcej vody, vrátiť mu tvar a schladiť. Aj čo sa týka detailov tak nemôžem kritizovať. Treba brať v úvahu aj to, že len vďaka týmto pánom, môžu na koľajiskách behať modely československých vozidiel, totiž stavbu od piky, bez nejakého polotovaru zvládne málokto, ja sa nato necítim. Nieje tak dlhá doba, čo sa rozmohli leptané stavebnice, ale aj tak nieje sortiment tak široký ako odliatky. Hlavne pre mňa, zaujíma ma druhá epocha a teda parné mašiny, tých je leptaných len pár a motorové vozne, tie vo veľkom produkuje Kuber ako lepty. Inak sa mi v krabiciach váľajú odliatky 365.0+818.0, od Číža, tender je skvelý a mašinu dom dodžubal ja. O M152.0+baafx ani nehovorím, boli to moje prvé pokusy a ostali v krabiciach preto, lebo som ich zdevastoval opäť až ja. A z T334.0 od Číža sa mi podarilo tiež vystrúhať peknú mašinku, pokazil som to znova ja, keď som ju natrel ručne....
Čo som tým vlastne chcel povedať, som vďačný za každý priemerný odliatok, aj z toho sa dá spraviť pekný model, a ak ho človek robí pre radosť tak nič viac netreba.