POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod mlha » stř 11 led, 2012 6:45 pm

Naději bych tomu už nedával,normální dobírka je vyřízená tak za čtyři dny
H0/MODULY SLOVÁCKO/ep.IV
http://www.kzmslovacko.cz/.
mlha

Příspěvekod medvidek » stř 11 led, 2012 6:46 pm

Tak to je jasny podvod a vymluvy a bud rad že jsi přišel jen o 1000kč. Kamarad takhle poslal Čunderlemu 3200kč :cry:
HO 3-4 epocha čsd DCC začinam. Pořadna mašina ma kotel a komin
medvidek

Příspěvekod Jirka1 » stř 11 led, 2012 6:55 pm

No tak jsem na tom podobně, nějak o vánočních svátcích jsem taky reagoval na inzerát s mailem Bartashop@seznam.cz, pro změnu 3 x Bdmtee Najbrt po 500, po mailu vysvětlil, že to dostal jako nevhodný dárek, že dělá H0...
Prošel jsem si to tady, jestli tu to jméno nevisí, žel ještě tu nebylo, tak jsem zaplatil...
Dnes jsem ho podruhé upomínal, zareagoval: "Dobrý večer,tak to jsem nemile překvapen že to ještě nedorazilo ale nevím kdy to odešlo,až se vrátí manželka z odpolední tak ona bude vědět píše si to a lístek ofotím a zítra pošlu info Bárta"
Tak uvidíme, ale už mě začíná štvát...
Jirka1

Příspěvekod TTmili » stř 11 led, 2012 7:09 pm

Já jsem rád že jsem nakonec odolal tomu pokušení co teď mám za honbou za celozelenými Halberstatery s hnědou střechou. Měl je tam také vystavené. Vím že to je taková hnusárna to takhle napsat, kor když s tím někteří máte stejný problém jako já už dřív měl, a teď jsem se mu vyhnul, ale je to tak.
TT
DIGITÁL
Epocha: IV
Snažíme se dokonale napodobit skutečnou nedokonalost, má to význam?
TTmili

Příspěvekod Jarda H. » stř 11 led, 2012 7:10 pm

Jirka1 píše: .... tak to jsem nemile překvapen že to ještě nedorazilo ale nevím kdy to odešlo,až se vrátí manželka z odpolední tak ona bude vědět píše si to a lístek ofotím a zítra pošlu info Bárta" .......

Vzhledem k informacím a celé situaci, jak je popsána výše, tak je to Jirko po tvé zkušenosti bohužel dost jasný :wink: ......
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod medvidek » stř 11 led, 2012 7:22 pm

PODVODNÍK ČUDERLE

železniční modely › TT › lokomotivy
Foto 1: PODVODNÍK ČUDERLE
PRO VAŠI INFORMACI: Pan podvodník Čunderle je osoba bez trvalého bydliště, doručovací adresa - Obecní úřad Karviná, tolik informace z rozsudku, který mám na stole. Je bez práce. Opravdu je naivní domnívat se, že komukoliv cokoliv vrátí, smutné, ale to je reálný obraz stavu práva v tomto státě. Nepochopím, jak může mít takový dobytek možnost zakládat další a další účty u bank, vlastnit kreditní kartu, pobírat dávky atd.
Další informace si dovoluji odcitovat z databáze PČR:

ČUNDERLE PAVEL
hledaný muž
Datum narození 15.8.1965
Pátrání vyhlášeno 31.8.2011
Bydliště - okres KARVINÁ
Nebezpečný NE
Ozbrojen NE
Nakažlivá nemoc NE
Státní příslušnost Česká republika (CZ)
Výška 170 až 175 cm
Zdánlivé stáří 46 až 50 let
Popis osoby
POSTAVA střední
BARVA VLASŮ hnědočerné
TVAR VLASŮ rovné
BARVA OČÍ hnědá
Další údaje k popisu osoby se v databázi nevyskytují.
tel.: 158, KP
HO 3-4 epocha čsd DCC začinam. Pořadna mašina ma kotel a komin
medvidek

Příspěvekod Zbyněk Kolář » čtv 12 led, 2012 12:36 pm

No koukám, že na modelbazaru v sekci železnice to jede ve velkém. Dělám plastikové modely a v životě se mi nic podobného nestalo. Chtěl jsem pro kluka...

Jiří Slovák
pikomodel@seznam.cz
2107046163/2700 - 550+850Kč
Bárta
bartashop@seznam.cz
2107046163/2700 - 350Kč
Zbyněk Kolář

Příspěvekod loscarlos » čtv 12 led, 2012 12:45 pm

Připadá mi, že si to napsal sám na sebe:
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Cu ... sa/410888/
http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/Cu ... d./410819/
napadna podoba email adresy. I ten sloh, nápadně podobný tomu, co mi psal v emailech . Ten co mne okradl pred casem se taky vydaval za - Vanek .
Že by provokace, že si je tak jistý svou nepostižitelností ?
HO, už nemodelařím, jen si hraju ....
loscarlos

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » čtv 12 led, 2012 12:58 pm

spíš by měl majitel modelbazaru něco udělat
kontrolovat odpovědi vygenerovat a provádět přes své stránky atd no dá se nevím aukro se snad už zlepšilo tam se už myslím nedá založit učet bez toho ,že si člověka neproklepnou učty atd...
Tkadlec Jaroslav

Příspěvekod Tomáš » čtv 12 led, 2012 1:09 pm

No takže asi to je už tutovka.Vidím,že nejsem sám,co podlehl inzerátům p.Bárty.Jak tedy budeme postupovat? č.ú. ,které je o příspěvek výš sedí,takže se jedná o stejný podvod.Na svou manželku se p.Bárta vymlouvá pokaždé.Chtělo by to kontaktovat banku i policii.Možná by se dalo tvrdit,že částka na účet byla poukázana omylem,a že se tedy jedná o bezdůvodné obohacení..nevím je to můj první případ.Možná budem muset prvně zjistit,kdo to Bárta vůbec je :!:
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod Tkadlec Jaroslav » čtv 12 led, 2012 1:22 pm

jo s tou bankou to můžeš zkusit to možná projde když jin řekneš častku konto atd...
Tkadlec Jaroslav

Příspěvekod loscarlos » čtv 12 led, 2012 1:24 pm

Tomáš píše:No takže asi to je už tutovka.Vidím,že nejsem sám,co podlehl inzerátům p.Bárty.Jak tedy budeme postupovat? č.ú. ,které je o příspěvek výš sedí,takže se jedná o stejný podvod.Na svou manželku se p.Bárta vymlouvá pokaždé.Chtělo by to kontaktovat banku i policii.Možná by se dalo tvrdit,že částka na účet byla poukázana omylem,a že se tedy jedná o bezdůvodné obohacení..nevím je to můj první případ.Možná budem muset prvně zjistit,kdo to Bárta vůbec je :!:

Tak na policii jsem byl už 2x a bylo to absolutně k hov.... . Ale bylo mi řečeno ( policistou ) že jediná možnost na vrácení peněz je obrátit se na svou banku. Problém je, že je na stornování platby jen určitý čas a jak sám píšeš ( i mně se to stalo ), nějaký čas komunikuje a pak přestane. A nechci se moc hádat, ale řekl bych že je to po dobu, kdy běží lhůta pro zrušení toho příkazu. Neboli kecy, už jsem to poslal, čekám až otevřou atd., které dle mého názoru slouží pouze k tomu, aby uběhla patřičná lhůta. Já osobně na modelbazaru přestal nakupovat ( mne to tehdy stálo 700kč ) . Jediná vyjímka byla asi 2x. Jednou jsem si to ověřoval tady na foru, podruhé proběhlo osobní předání. Obě ok. Dokonce před časem mne volali z policie a byl jsem podávat vysvětlení v této věci. Našli mne podle platby na účet.
Jak vidno něco se asi dělo, ale je to už cca rok a panáček vesele okrádá dál. :oops:
loscarlos

Příspěvekod Tomáš » čtv 12 led, 2012 1:29 pm

loscarlos píše:
Tomáš píše:No takže asi to je už tutovka.Vidím,že nejsem sám,co podlehl inzerátům p.Bárty.Jak tedy budeme postupovat? č.ú. ,které je o příspěvek výš sedí,takže se jedná o stejný podvod.Na svou manželku se p.Bárta vymlouvá pokaždé.Chtělo by to kontaktovat banku i policii.Možná by se dalo tvrdit,že částka na účet byla poukázana omylem,a že se tedy jedná o bezdůvodné obohacení..nevím je to můj první případ.Možná budem muset prvně zjistit,kdo to Bárta vůbec je :!:

Tak na policii jsem byl už 2x a bylo to absolutně k hov.... . Ale bylo mi řečeno ( policistou ) že jediná možnost na vrácení peněz je obrátit se na svou banku. Problém je, že je na stornování platby jen určitý čas a jak sám píšeš ( i mně se to stalo ), nějaký čas komunikuje a pak přestane. A nechci se moc hádat, ale řekl bych že je to po dobu, kdy běží lhůta pro zrušení toho příkazu. Neboli kecy, už jsem to poslal, čekám až otevřou atd., které dle mého názoru slouží pouze k tomu, aby uběhla patřičná lhůta. Já osobně na modelbazaru přestal nakupovat ( mne to tehdy stálo 700kč ) . Jediná vyjímka byla asi 2x. Jednou jsem si to ověřoval tady na foru, podruhé proběhlo osobní předání. Obě ok. Dokonce před časem mne volali z policie a byl jsem podávat vysvětlení v této věci. Našli mne podle platby na účet.
Jak vidno něco se asi dělo, ale je to už cca rok a panáček vesele okrádá dál. :oops:

Tak já jsem peníze poslal teď v prosinci.Výpis z účtu došel nyní....."při kontrole jsem zjistl že částka YX poukázana na účet YX s vs.XY byla připsána omylem.Obracím se tedy s žádostí reklamace a vrácení peněz,jelikož byly připsány na nesprávný účet."
Otázkou je jestli na tom účtu bude z čeho vzít zpět
"TT" - NYNÍ UŽ DCC - IV 1985-1995 (pád ČSD)
Tomáš

Příspěvekod loscarlos » čtv 12 led, 2012 1:33 pm

Tomáš píše:Obracím se tedy s žádostí reklamace a vrácení peněz,jelikož byly připsány na nesprávný účet."
Otázkou je jestli na tom účtu bude z čeho vzít zpět

přeji hodně štěstí, rozhodně bych neváhal ani minutu. Když tak napiš do fora jak jsi dopadl, třeba to bude vzpruha pro ostatní (další) nešťastníky (když to dobře dopadne)
loscarlos

Příspěvekod vvitty » čtv 12 led, 2012 1:52 pm

tak a ted zpet do reality :-(

Nerad rikam nemile veci, ale banka v tomto pripade moc nepomuze, a to vzhledem k tomu, ze prikaz byl zadan a potvrzen klientem, a hlavne uz byl proveden(!). Pokud by jej chybne prepsal napr. bankovni urednik, je to neco jineho a banka vraci penize v podstate okamzite...
Jedna-li se o chybu klienta, obvykle banka vyzve majitele uctu k vraceni penez, protoze je nemohou strhnout bez jeho souhlasu (a to ani pokud je to v ramci stejne banky). Minimalne na pobocce kam chodim pri te prilezitosti upozornuji klienta, ze nevracenim penez rozhodne zalezitost nekonci a muze byt prizvan k soudu, exekuci atd. - zatim se jim nestalo, ze by nekdo nesouhlasil, nicmene jde o rekneme "slusne lidi", kterym by se pripadne dalo neco vzit.

Je samozrejme mozne pozadat banku o sdeleni udaju prijemce penez, nicmene si za to banky mohou nauctovat poplatek (a zhusta to delaji - 2-3 stovky). Pote lze zadat primo jeho a dale k soudu atd.

Lhuta na stornovani NENI, stornovat prikaz lze jen do jeho provedeni (nekde nejvyse den prede dnem splatnosti). Potom uz bezi jen promlceci lhuta 3 let, po jakou lze pozadovat vraceni od prijemce z duvodu bezduvodneho obohaceni. Ovsem pokud dotycny neda souhlas, tak jedine pres soud.

Zkus kontaktovat a sehnat dalsi kdo poukazali penize na stejny ucet a podat hromadne trestni oznameni, aby celkova skoda presahla castku 5.000 (scita se).

Ad Aukro a jeho "zabezpeceni" - od ModelBazaru se to nijak zasadne nelisi. Jejich slavny registracni kod lze poslat prakticky kamkoliv, kam je dotycny schopen nalepit na schranku jmeno... jakekoliv jmeno. O tom ostatne svedci i tamni forum se stesky podvedenych, kteri novackovi s nulovym hodnocenim poslali 15 tisic na notebook (protoze novy stoji 40 a tak strasne lakave cene se nedalo odolat).

Drzim palce, aby se podarilo ziskat penize nazpet, ale moc v to neverim.
Stavebnice, díly, nářadí pro modeláře, - [url]https://www.pojezdy.eu/eshop[/url]
vvitty

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím