Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Jirka1 píše: .... tak to jsem nemile překvapen že to ještě nedorazilo ale nevím kdy to odešlo,až se vrátí manželka z odpolední tak ona bude vědět píše si to a lístek ofotím a zítra pošlu info Bárta" .......
Tomáš píše:No takže asi to je už tutovka.Vidím,že nejsem sám,co podlehl inzerátům p.Bárty.Jak tedy budeme postupovat? č.ú. ,které je o příspěvek výš sedí,takže se jedná o stejný podvod.Na svou manželku se p.Bárta vymlouvá pokaždé.Chtělo by to kontaktovat banku i policii.Možná by se dalo tvrdit,že částka na účet byla poukázana omylem,a že se tedy jedná o bezdůvodné obohacení..nevím je to můj první případ.Možná budem muset prvně zjistit,kdo to Bárta vůbec je
loscarlos píše:Tomáš píše:No takže asi to je už tutovka.Vidím,že nejsem sám,co podlehl inzerátům p.Bárty.Jak tedy budeme postupovat? č.ú. ,které je o příspěvek výš sedí,takže se jedná o stejný podvod.Na svou manželku se p.Bárta vymlouvá pokaždé.Chtělo by to kontaktovat banku i policii.Možná by se dalo tvrdit,že částka na účet byla poukázana omylem,a že se tedy jedná o bezdůvodné obohacení..nevím je to můj první případ.Možná budem muset prvně zjistit,kdo to Bárta vůbec je
Tak na policii jsem byl už 2x a bylo to absolutně k hov.... . Ale bylo mi řečeno ( policistou ) že jediná možnost na vrácení peněz je obrátit se na svou banku. Problém je, že je na stornování platby jen určitý čas a jak sám píšeš ( i mně se to stalo ), nějaký čas komunikuje a pak přestane. A nechci se moc hádat, ale řekl bych že je to po dobu, kdy běží lhůta pro zrušení toho příkazu. Neboli kecy, už jsem to poslal, čekám až otevřou atd., které dle mého názoru slouží pouze k tomu, aby uběhla patřičná lhůta. Já osobně na modelbazaru přestal nakupovat ( mne to tehdy stálo 700kč ) . Jediná vyjímka byla asi 2x. Jednou jsem si to ověřoval tady na foru, podruhé proběhlo osobní předání. Obě ok. Dokonce před časem mne volali z policie a byl jsem podávat vysvětlení v této věci. Našli mne podle platby na účet.
Jak vidno něco se asi dělo, ale je to už cca rok a panáček vesele okrádá dál.
Tomáš píše:Obracím se tedy s žádostí reklamace a vrácení peněz,jelikož byly připsány na nesprávný účet."
Otázkou je jestli na tom účtu bude z čeho vzít zpět
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků