George V. píše:Mám 754, takže většina Vašich výhrad padá. Placaté čelo jsem si nevšiml, mně připadá přirozené. Madla kolem dveří jsou mimo mojí rozlišovací schopnost

. Co se týká jízdních vlastností - no problem (na rozdíl od Herculese od Kuehna).
Ale na rozdíl od MTB mne vzhledové nedostatky na brejlovci od Kuehna neodradí, abych si někdy nekoupil dalšího. Třeba 750 ČD Cargo v novém laku (750.287, apod...)

.
citoval bych jeden výrok na vlákně MTB..."je to podobné brejlovci? JE !! to brejlovec.." konec citátu.
Ale vážně. Vzhledových nedostatků u Kuehna (vyjma toho jednoho nešťastného místa) si nejsem vědomý. Naopak - narozdíl od Roco jsme mašinu přaměřili od shora dolu, z leva do prava, ze předu do zadu. A tady už rozdíly jsou. Někdy víc a někdy míň viditelný. To co připadá Vám přirozené je z mého pohledu placaté jak prsa nemluvněte. Další mé výtky jste bohorově přehlédl, takže o nich víte. Madla kolem dveří - tam přeci žádné nejsou!! já jsem mluvil (psal) o ostatních madlech.
jízdní vlastnosti - jak velké máte kolečko?? Já jsem zrovinka včera doufal v lepší zítřky, když jsem na koleje položil funglnágl nového kluka od Roca a mašina chvíli jela, chvíli ne, pak zase jo, pak zase ne. A pak se zastavila.

Z deseti mašin mi tohle udělalo 9!!!
(kecám - u těch zbývajících osmi jsem nervově nevydržel a motory rozebral a..a tak. Dneska jezdí tak na 80% slušně).Tedy - zase budu někomu závidět, že má jednu z těch deseti, co se povedla..

Ale teď už opravdu vážně. Já Roco nijak nehaním, narozdíl od MTB je to skutečná konkurence, kterou je potřeba brát vážně. Jen díky tomu, že Roco vylezlo na trh dřív se nám povedlo odladit některé věci, kterých bychom si jinak nevšimli (třeba zrovna ty prsa..).Ale jinak se na mém kolejišťátku brejle od Roco nijak neztratí, naopak..
ad Hercules - co to dělá, nebo spíš nedělá, že je nespokojenost?? Pár fíglů mi Torsten poradil, třeba to pomůže i Vám..
Krásný a slunečný
David S.