Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Renoš píše:Navazuji na diskuzi z vlákna MTB. Která další barevná mutace je ta správná? No já bych se přemlouval za nějaké blesky
Renoš píše:A může se aspoň naznačovat? Ta ČSD verze se širokým žlutým pruhem by mohla být na trhu plus mínus kdy? At to můžeme nějak zahrnout do harmonogramu narozenin, svátků a pod.(předpokládám že jedna bude mít červený rám a druhá šedý, je to tak?
)
Eda1975 píše:Plzeňskýma bleskovkama bych taky nepohrdnul (tuším se jedná o čísla 006, 024 a 028 - znalejší mě doplní nebo opraví)
Eda1975 píše:Přesouvám příspěvek sem :
DS Model píše:
proč by Kuehn nechystal další verze?? Naopak, příští rok bude podle všeho docela zajímavý...
Která verze je ta "správná"??
ds
Mě by se líbila řada 755 (červené kabiny, modrá kapotáž), ale chtělo by to "sem tam" zaslepit okno a "sem tam" přidělat mřížku ventilátoru (tzn. komplet překopat formu). Pokud se nepletu, tak na kolejích jsou celé 2 (slovy: dva) kusy, takže mé přání nejspíš zůstane nevyslyšeno.
Plzeňskýma bleskovkama bych taky nepohrdnul (tuším se jedná o čísla 006, 024 a 028 - znalejší mě doplní nebo opraví)
George V. píše:...nátěr alá plzeňská bleskovka jezdila taky 750.333
Tkadlec Jaroslav píše:a Davide můžeš napsat které budou od kuehn a které jako exlusive od tebe myslím počty mutací
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 1 návštěvník