Moderátor: Michal Dalecký
Zdenek Valter píše:Sandy píše:Tak pánové, píši s mírným předstihem, abyste si doma stihli posunout sobotní oběd!
Vlajka bude vyvěšena v 10:30.
Pro ty, kteří vědí o čem mluvím (a pro ostatní malá návnada) :
Konečně jsem měl trochu času a připravil jsem čtyři vzorky ( a ještě něco navíc) na vyzkoušení.
Nerozumím - neměla být burza včera ?![]()
![]()
Sandy píše:Teda Zdeňku, ty ze mně uděláš psychopata !![]()
Nejen že se třesu, když si koupím něco nového a představím si, co bys tomu řekl.![]()
Ale teď jsi mě tak vylekal, že jsem utíkal do "trucovny", abych si překontroloval záznamy. A tam se stkví ( na žlutém papírku s termíny burz 2008) jako první datum 26.ledna.![]()
Doufám, že to platí a že mi nebylo nic důležitého zamlčeno.
P.S. Teď jsem se díval do kalendáře a v tom mém bylo včera 19.
Zdenek Valter píše:Sandy píše:Teda Zdeňku, ty ze mně uděláš psychopata !![]()
Nejen že se třesu, když si koupím něco nového a představím si, co bys tomu řekl.![]()
Ale teď jsi mě tak vylekal, že jsem utíkal do "trucovny", abych si překontroloval záznamy. A tam se stkví ( na žlutém papírku s termíny burz 2008) jako první datum 26.ledna.![]()
Doufám, že to platí a že mi nebylo nic důležitého zamlčeno.
P.S. Teď jsem se díval do kalendáře a v tom mém bylo včera 19.
Sandy promiň to je to poslední co bych chtěl Tě stresovat.
Myslím si také, že na mých názorů by ses neměl bát![]()
Nemusím mít totiž vždy pravdu - jak ses teď sám přesvědčil
kvasha píše:na burzu se půjdu taky podívat, bohužel nikoho z Vás osobně neznám, takže asi se určitě uvidíme, ale pozdravení ode mne nečekejte
Sandy píše:kvasha píše:na burzu se půjdu taky podívat, bohužel nikoho z Vás osobně neznám, takže asi se určitě uvidíme, ale pozdravení ode mne nečekejte
No tak vydrž do 10:30 a můžeme si potřást rukou.![]()
Jinak mě poznáš snadno. Zdálky vypadám jako Yetti a zblízka jako normální člověk s modrou látkovou taškou s nápisem " Millipore " přes rameno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků