martin tichý píše:Hoši, pro některé z vás musí být radost něco tvořit.., handrkovat se tady o nějaký repráček,..možná až (třeba někdy) srovnáte krok s dobou a pokrokem, jistě pak pochopíte a oceníte libůstku typu DCC rozhraní, či reproduktoru a výrobci poděkujete, že vám to tak pěkně všechno nachystal.., vy jste ovšem zastydli kdesi v minulém století a tohle prostě ocenit a chápat nemůžete..
Jasný na malém nebo klubovém kolejišti, kde ovládáš dvě mašiny a nebo je vás na to více - jasný tak to beru. Na mém dom. kolejišti větších rozměrů nedokážu prostě tolik loko

(10 a více) digitálem uřídit(bez mega investic do automatiky a PC).
Colonel32 píše:busta píše:Je to problem urobit masinu v TT na urovni exlusiv? Radsej si zaplatim viac, ale bude top vsetko ako ma byt. Na druhej strane kazdy ju pozna a je to zatial najlepsie co mame na trhu v porovnani cena a prevedenie.
http://www.m-model.wz.cz/vyrobky/lok749.htmlTeď jsou nabízeny přez Pečky a stojí okolo 6 tisíc. Pokud chceš exkluzivní model, tak je to jasná volba. Je otázka, zda by se profesionálně udělaná barča se všemi detaily správně prodala z důvodu dalšího navýšení ceny v dostatečném množství, aby její příprava výrobce nezruinovala. Bohužel český trch JE o řád menší než německý a na to se prostě nesmí zapomínat.
Za jejich jednu mám dvě(po vychytání much)zcela shodné lokomotivy.(teda + 400,-)
Tak a teď moje věci do pranice - čísla(tabulky) - hrůza a děs - smaltové natisknout a odlévané leptnout(alespoň v kvalitě Banků - jejich cena 25,- Kč)
Vychytat již zde proprané mouchy a zorganizovat distribuci. Srazit cenu pod 3000,-(třeba odebráním reprouše)
Jo a ještě jsem nedostal odpověď co by stala ta sranda uvest v analogu ten reprák do chodu

Předpokládám taky, že moje FZko a Mehano s Piko trafičkem to taky asi nenaprogramují

Tak pište svá moudra - čekám