Internetové obchody

Tipy, ceny, zkušenosti, poznatky.....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: Internetové obchody

Příspěvekod pekl024 » úte 25 led, 2011 5:18 pm

Ale jo, chci zkusit na začátek břízu ala houmr, uvidí se jakej jsem lempl :roll:
pekl024

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 25 led, 2011 6:24 pm

No kdybys hledal inspiraci nebo si chtěl udělat radost,tak tady. :mrgreen:
http://www.modellbaum-manufaktur.de/
Ať Tě to nepovalí,jestli jsi to ještě neviděl :lol: Míra
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod fofros » úte 25 led, 2011 7:28 pm

miroslav lengyel píše:No kdybys hledal inspiraci nebo si chtěl udělat radost,tak tady. :mrgreen:
http://www.modellbaum-manufaktur.de/
Ať Tě to nepovalí,jestli jsi to ještě neviděl :lol: Míra

Ty brďo :o , to je ale nádhera a úplně nejvíc jsou ty čísla před tím zvlněným E :mrgreen:

P.S. zvlněné E- rozuměj - značka pro Euro :lol:
Nejsem modelář, jsem jen mašinkář, snažící se znázornit železniční provoz ve velikosti H0.
fofros

Příspěvekod pekl024 » úte 25 led, 2011 7:39 pm

Dováží se do našich zemí ?
pekl024

Příspěvekod Ferda » úte 25 led, 2011 8:34 pm

pekl024 píše:Dováží se do našich zemí ?

Za ty ceny? + přirážka za dovoz + obchodní marže?

To už si mohu ty stromy objednat u Norberta a dát mu 1.000,- Kč za kus :!:
H0 III-IV. Dokonalost je sen!
Ferda

Příspěvekod Jarda H. » pon 10 říj, 2011 1:52 pm

Nechci zakládat nové téma, tam to vložím sem - dneska v PO 10.10, při služebně/pracovní návštěvě Prahy jsem se podíval do kamenných krámů Zerba a Classic model. Výsledek prohlídky - rozpaky !
U Zerby se mi zdá, že nabídka přímo na krámě je stále menší a menší, nevylučuji však, že vám objednají to, co sháníte !
Clasicc model v Bartolomějské - krám jak po výbuchu, sem tam pár krabiček se stavbami budov, pár pytlíků posypů, ... a na dveřích cedule Prodejna v likvidaci. Po dotazu, zda jde o likvidaci nebo stěhování někam, tak jde o totální likvidaci.
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod badliner » pon 10 říj, 2011 5:56 pm

Classic model zkrachoval.
badliner

Příspěvekod radekkrupka » pon 10 říj, 2011 7:02 pm

Nevím, jak vypadá ZERBA teď, ale podlední dobou se mi zdá situace celkem stabilizovaná? Resp. krám vypadá už pár let pořád stejně plně?
radekkrupka

Příspěvekod Jarda H. » pon 10 říj, 2011 7:47 pm

badliner píše:Classic model zkrachoval.

Ach tak, to jsem nevěděl, já je extra nějak nesledoval, v jejich obchodu jsem byl celkově 2-3x, naposledy cca před 3 lety, takže jejich krach mi ušel !

radekkrupka píše: ... Zerba .... krám vypadá už pár let pořád stejně plně?

Možná mne jen klame paměť :oops: nebyl jsem tam dobré 2 roky, ale nabyl jsem dojmu (subjektivní osobní pocit), že je toho nějak méně, hlavně v TT. Ale tenkrát snad ještě ani neměli vlastní e-shop ?! Nevím přesně, lidská paměť je dosti nespolehlivá ....
TT - analog - ČSD/DR, DB - III / IV
Jarda H.

Příspěvekod miroslav lengyel » úte 11 říj, 2011 9:40 am

Jarda H. píše:Nechci zakládat nové téma, tam to vložím sem - dneska v PO 10.10, při služebně/pracovní návštěvě Prahy jsem se podíval do kamenných krámů Zerba a Classic model. Výsledek prohlídky - rozpaky !
U Zerby se mi zdá, že nabídka přímo na krámě je stále menší a menší, nevylučuji však, že vám objednají to, co sháníte !
Clasicc model v Bartolomějské - krám jak po výbuchu, sem tam pár krabiček se stavbami budov, pár pytlíků posypů, ... a na dveřích cedule Prodejna v likvidaci. Po dotazu, zda jde o likvidaci nebo stěhování někam, tak jde o totální likvidaci.

Jardo to co popisuješ není nic nového a ještě lepší je to v Německu. :shock: všude vymeteno,místo zboží kartičky nebo také nic. :x V Sebnitz vitríny zaplněné,ale třeba v Lokpavillonu v Drážďanech žádná sláva.Mašiny od Brawy za cca 600 euro nebo Mikrometakit za 1600-2000 euro není problém :D ale FLM,Roco jsem napočítal 4,slovy čtyři parní mašiny. :!: Stačí se podívat na stránky elriwa.de a mrknout co je zelené a co žluté.My co děláme ve kšeftě to až tak nepřekvapuje,obchod obecně jde do kopru a obchodníci drží skladem minimum.
H0 II.epocha DRG+1souprava Würtenberg(startset)a pára K.P.E.V.ještě je nestihli přeznačit.
miroslav lengyel

Příspěvekod vorisekml » úte 11 říj, 2011 3:24 pm

Jj, v příhraničí UL je to neslavné. Chemnitz bylo špičkové na nakupování a teď tam nemá cenu jet. Lepší je skončit hned za Vejprtama v Annabergu.
Freiberg je taky v křeči, už se 2x stěhoval, Drážďany budu sondovat za týden, ale Elriwa vede- je to nejrozumněji zásobený a novinky bere /i ČSD/. Solidní obchod je v Neustadt /Sachs./ je to kousek od Sebnitz. Sebnitz je taky solidně zásobený, ale lepší je to dopředu objednat. Ještě moje oblíbené Pockau, tam ovšem nemá skladem skoro nic. Objednává bezproblémově a ceny jsou super.
H0
vorisekml

Příspěvekod boy.rough » stř 26 říj, 2011 2:56 pm

Ahoj všem,
možná tento e-shop znáte http://www.modelymodra.inshop.cz/inshop ... /shop.aspx.
Objednal jsem toto http://www.modelymodra.inshop.cz/vozyna ... ItemIdx=12

Objednávka poslaná v pondělí večer (24.10.2011).
Dnes (26.10.2011) ve 14 hod zvonil pošťák, že má pro mě balíček.

Takže doporučuji.
Olda.
Jezdím na účkách (asi poslední mohykán) a opravdu s nimi nemám problém.
boy.rough

Příspěvekod miroslav lengyel » stř 26 říj, 2011 5:08 pm

Pro mě žádná novinka :D já tam nakupuji dekodéry Uhlenbrock a když jsem měl problém nebo dotaz,během půl hodiny mi volal zpět a to ještě volal do fabriky,protože na můj prudce inteligentní dotaz :lol: odpověď neznal.Takže u mě dobrý. :mrgreen:
miroslav lengyel

Příspěvekod radula63 » stř 26 říj, 2011 8:45 pm

U mne má pan Modra 1 podtržená s * :!: Míval v nabídce "kouřáky" (kouřové generátory) a neměl je pak nějaký čas. Po e-mailovém dotazu (když je nemá na eshopu) jsem objednal a vcelku rychle byly 2ks kouřáku + náhr.náplň doma. Žádná platba předem, v balíčku byla faktura, takže jsem ji obratem převodem ze svého účtu zaplatil a pan Modra mi pak ještě poslal děkovný e-mail za rychlou platbu. Já tedy 100% spokojen. :wink:
Raďula63
MPK - moduly plzeňského kraje
KŽM Praha 3
Psi štěkají, karavana jede dál
radula63

Příspěvekod MarekD » stř 11 led, 2012 1:20 pm

Zdravím,
nevíte někdo jak je na tom firma Neumodel? Je to tak 15 dnů co jsem si objednával nějaké lampy a návěstidla a přišel jen email, že objednávka je zaznamenána a dále již nic. Psal jsem několik emailu, ale bez reakce. Telefon nikdo nebere.
Nemáte někdo nějaký kontakt přímo na pana Neufusse?
MarekD

PředchozíDalší

Zpět na Modelářské obchody a výrobci