Vážení přátelé,
dnes jsem o tom psal už v jiném vláknu... K posledním třem nebo čtyřem rozhořčeným e-mailům...napřezkáčku...
1/ ano, termín se opět nepovedl. Já se domnívám, že model neprošel "výstupní" kontrolou pana Kuehna, prostě výrobce ho udělal jinak než měl a doufal, že mu to projde. Neprošlo..Je to špatně? Fakt by jste chtěli mít na kolejích nedodělek? Já si radši počkám, ale budu vědět, že to bude v kvalitě, na kterou si v TT stále pouze zvykáme a kterou naplno poznáme s příchodem Brejlovců. Proč naplno? No
protože diesela dělá 90% z nás...

a srovnání tady bude ..
2/právě ta německá přesnost způsobuje tohle zpoždění. Paradox? Možná ano.
3/věřte nebo ne, pan Kuehn není šťastný oddalováním termínů. Zkuste si vynásobit cenu modelu x 1000 nebo dva...stačí jako argument?
4/chcete-li mu cokoliv sdělit, napište mu to. Na jeho stránkách je na to příslušný odkaz. Samozřejmě, mohu mu váš názor přetlumočit, ale domnívám se, že na věci to nic nezmění. Chcete-li mít dobrý model, musíte počkat, až ho jeho výrobce dodá.
5/ doporučuji znovu si přečíst lednový ŽM. Na některé vaše otázky tam Torsten odpovídá. Stručně řečeno, Bastard se vyrábí u výrobce, který není schopný garantovat termíny a proto
6/ je dobrá zpráva, že Brejlovec se vyrábí jinde. Věřte mi, že tady si termíny řádně hlídám a v tuto chvíli jsme s výrobou stále v toleranci zhruba jednoho týdne. To jde, ne??
7/ pro ty, co stále i teď vrčí - zkuste to sami, vážně...zadejte si někde výrobu čehokoliv, stačí vagon u Tilliga nebo Loca a projděte si tímto sami a za rok si o tom můžeme popovídat, ju??
Pěkný večer a vše dobré přeje
David S.
p.s. já ho neomlouvám, pouze - jako vždy - vysvětluji...