POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Zbylo vám něco ze stavby? Nabídněte to ostatním. Pouze soukromé nabídky. Komerční věci okamžitě mažu....

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.

Re: POZOR NA PODVODNIKY MEZI NAMI!!!

Příspěvekod paveltt » pát 18 bře, 2011 2:08 pm

K e-mail adrese mohu doplnit jméno. Karel Hetfleiš a adresa Čelakovského 1201 Dvůr Králové nad Labem.Na modelbazar jsem to dal jen jako varování.Stalo se mi to za dlouhou dobu poprvé.Je to varování pro modeláře ,které by mohl podvést třeba při prodeji(kolik z Vás posílá peníze předem na účet,pokud od někoho kupujete).Je prý aktivní i na aukru a třeba někdo doplní přezdívku z aukra.Předtím dvakrát při koupi peníze zaslal.Jednalo se vždy o nízkou částku a tak jsem potíže nepředpokládal.Pokud bych mu prodavál dražší model,takto bych nepostupoval.
Pavel.
paveltt

Příspěvekod Petr Zatrepalek » pát 18 bře, 2011 5:41 pm

O Krivoňovi jsem už četl v sekci plastikáři - ale že udělá ještě takovýhle šmejdstva u vláčků, tomu bych nevěřil. Takhle zprasit mašinu z poměrně hezkého a navíc opracovanýho odlitku může snad jen DEBIL!!!

http://inzerce.modelbazar.cz/ruzne/zeleznicni-model/

Takže pánové, na Krivoně (modelynazakazku@centrum.cz) taky pozor!!!
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Hornet » sob 19 bře, 2011 3:56 pm

Dobrý den , prosím o radu. Nemáte někdo zkušenost s následujícím inzerentem z modelbazaru :
tel.: 720582086
region: Praha
Měl bych o něco z jeho nabídky zájem , ale po tom co tady člověk čte se radši zeptám.
Předem díky za odpovědi.
Hornet

Příspěvekod ttmodelar » ned 08 kvě, 2011 6:59 pm

paveltt píše:K e-mail adrese mohu doplnit jméno. Karel Hetfleiš a adresa Čelakovského 1201 Dvůr Králové nad Labem.Na modelbazar jsem to dal jen jako varování.Stalo se mi to za dlouhou dobu poprvé.Je to varování pro modeláře ,které by mohl podvést třeba při prodeji(kolik z Vás posílá peníze předem na účet,pokud od někoho kupujete).Je prý aktivní i na aukru a třeba někdo doplní přezdívku z aukra.Předtím dvakrát při koupi peníze zaslal.Jednalo se vždy o nízkou částku a tak jsem potíže nepředpokládal.Pokud bych mu prodavál dražší model,takto bych nepostupoval.
Pavel.

Na tohoto člověka jsem právě viděl upozornění na Modelbazaru
ttmodelar

Příspěvekod Jeff Hopper » pon 09 kvě, 2011 5:01 am

Jo tak tenhle pán mi taky dluží 500,-. Zatím tedy jednostraně komunikujem po mailu.
Jeff Hopper

Příspěvekod paveltt » pon 09 kvě, 2011 8:59 pm

Jeff Hopper píše:Jo tak tenhle pán mi taky dluží 500,-. Zatím tedy jednostraně komunikujem po mailu.

Jednostraně -čili tak,že Vy komunikujete a on mlčí?Mě odpověděl až po tom upozornění na modelbazaru a to ještě tak,že jsem já ten špatný.Že jsem jeho jméno pošpinil pomluvou.On je ten,který se ne vlastní vinou dostal do finančních potíží.Při mém návrhu,ať tedy zašle vozy nazpět mi odepsal,že je již nemá.S tím,že peníze nebo vozy nedostanu jsem se smířil a pro výstrahu ostatním jsem to zveřejnil na modelbazaru.
paveltt

Příspěvekod Jeff Hopper » úte 10 kvě, 2011 5:09 am

No něco v tom stylu - občas odpoví, ale v současné době už na dva emaily neodpověděl. Každý má nějaký problém, ale určitě není problém to poslat třeba po stovce. No uvidíme???
Jeff Hopper

Příspěvekod fillipho » čtv 19 kvě, 2011 12:21 pm

Tak tu máme dalšího experta http://aukro.cz/show_user.php?search=adam121112, né-li toho samého, o kterém je možná celé tohle vlákno :). Já když vidím Havířov, jsem nadosmrti ponaučenej, pořád se tohle město opakuje a pořád jsou peníze v nenávratnu. Myslím si že žádné město nevede jako ten Havířov....... To je tam taková bída, že se k.rva furt musej okrádat slušní lidé? Tím nechci říct, že jinde se to neděje ale kdyby měl být žebříček, tak Havířov má první příčku :wink: . Prodával i na model bazaru, tak si dejte pozor.
H0 III-IV epocha v DR - stará produkce PIKO a GUTZOLD - analog
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod milan ferdián » pát 20 kvě, 2011 6:00 am

fillipho píše:Tak tu máme dalšího experta http://aukro.cz/show_user.php?search=adam121112, né-li toho samého, o kterém je možná celé tohle vlákno :). Já když vidím Havířov, jsem nadosmrti ponaučenej, pořád se tohle město opakuje a pořád jsou peníze v nenávratnu. Myslím si že žádné město nevede jako ten Havířov....... To je tam taková bída, že se k.rva furt musej okrádat slušní lidé? Tím nechci říct, že jinde se to neděje ale kdyby měl být žebříček, tak Havířov má první příčku :wink: . Prodával i na model bazaru, tak si dejte pozor.

Hmm,díky takovým expertům máme negativní reklamu. :x .Zase taková bída zde není,ale vždy se najde nějaký výlupek,který zneužívá vaší důvěru....
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod fillipho » pát 20 kvě, 2011 1:04 pm

milan ferdián píše:Hmm,díky takovým expertům máme negativní reklamu. :x .Zase taková bída zde není,ale vždy se najde nějaký výlupek,který zneužívá vaší důvěru....

Já hovořím z vlastní zkušenosti, tak že vím oč jde. Tenhle už to udělal trošku vychytanějc, než ten (možná je to jedna a ta samá osoba) co okradl mě i další kolegy. Prodal pár věcí za kačky, nechal si poslat pár pozit.komentářů a pak to rozjel ve velkém a tohle je výsledek...... Je ale zajímavé, že těch vejlupků tam v Havířově je nějak moc...... :?: :). Myslím si, že to dělá pořád jedna a ta samá banda dál a na policii leží X spisů, které nejsou pro dostatek důkazů uzavřené a krade se dál, jako by se nechumelilo. Jak řikám vidím Havířov a ruce pryč i když je to nefér, vůči tobě Milane a dalším, ale bohužel, má zkušenost hovoří za vše. Ti co nás okradli byli někde z části Havířova Šumbark :wink: a v mém případě se jedná o samé lidi, jaké jsou popsané v prvním příspěvku tohoto vlákna od Petra :lol:
H0 III-IV epocha v DR - stará produkce PIKO a GUTZOLD - analog
H0 IV epocha v ČSD - DCC
fillipho

Příspěvekod Petr Zatrepalek » úte 24 kvě, 2011 2:37 pm

Mám dovču a tak mám čas zase trochu brousit po netu - teda tohleto je na mě fakt silný kafe, takhle zmršit model!!!

http://aukro.cz/show_item.php?item=1617 ... esl%C3%A1n
ČSD 1970-1988 v HO, jinak kitařina (éra, tanky), zakázková patinace a stavba modelů
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Lubomír Dudek » úte 24 kvě, 2011 3:45 pm

Petr Zatrepalek píše:Mám dovču a tak mám čas zase trochu brousit po netu - teda tohleto je na mě fakt silný kafe, takhle zmršit model!!!

Ty si jako jeden z mála Petře můžeš takový komentář dovolit,ale já za sebe jako naprostej laik a patlal bych řekl,že jsou i horší dílka než je toto.Prakticky to jen ušpinil a to ne zrovna dobře...Spíš mě zaráží jeho popis jako prof. patina.Kdyby napsal pokus o patinu,tak to lidé zkousnou určitě lépe.Vždyť nikdo učenej z nebe nespadl
Přeběhlík k N scale II epocha druhá válka DRG/DRB
Lubomír Dudek

Příspěvekod Petr Zatrepalek » stř 25 kvě, 2011 6:49 am

Lubomír Dudek píše:
Petr Zatrepalek píše:Mám dovču a tak mám čas zase trochu brousit po netu - teda tohleto je na mě fakt silný kafe, takhle zmršit model!!!

Ty si jako jeden z mála Petře můžeš takový komentář dovolit,ale já za sebe jako naprostej laik a patlal bych řekl,že jsou i horší dílka než je toto.Prakticky to jen ušpinil a to ne zrovna dobře...Spíš mě zaráží jeho popis jako prof. patina.Kdyby napsal pokus o patinu,tak to lidé zkousnou určitě lépe.Vždyť nikdo učenej z nebe nespadl

To že učený lidi z nebe nepadaj a zkušenosti se nabírají pomalu a těžce, a to i za cenu "zkašenýho" díla, je fakt. Co mě právě ale na tomhle inzerátu zarazilo a bylo důvodem že jsem to jsem umístil, je skutečnost že to maník jednak vydává za "profi" ale ještě navíc nabízí NĚKOLIK těchle hnusů za naprosto nehoráznou cenu.
Petr Zatrepalek

Příspěvekod Colonel32 » stř 25 kvě, 2011 9:23 am

Stále ale nerozumím tomu, co z něj dělá "podvodníka". Mylná představa o tom, jak má vypadat profesionální patina?
Colonel32

Příspěvekod rchlumecky » stř 25 kvě, 2011 5:14 pm

Petr Zatrepalek píše:
Lubomír Dudek píše:

To že učený lidi z nebe nepadaj a zkušenosti se nabírají pomalu a těžce, a to i za cenu "zkašenýho" díla, je fakt. Co mě právě ale na tomhle inzerátu zarazilo a bylo důvodem že jsem to jsem umístil, je skutečnost že to maník jednak vydává za "profi" ale ještě navíc nabízí NĚKOLIK těchle hnusů za naprosto nehoráznou cenu.

Až nepošle model nebo nezaplatí nebo nedodrží to, co ujednáno jest, tak by patřil sem .. model vyfocen a nic nezatajeno .. kdo koupí prohloupí, ale to je jeho problém - každý ví do čeho jde ..
Jinak asi patří do rubriky "předražený patlal" :-) (( ale proti Vám p. Zatřepálku bude existovat patlalů na světě trochu víc než tenhle :-) ))

S pozdravem RCH.
"ale já tady nejsem sám - já tady tak chlastám .. "
rchlumecky

PředchozíDalší

Zpět na Prodám, koupím