Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
mben píše:Ahoj,
Jestli nevyjde levnji koupit díly na stavbu dejeme tomu ČD 150 než kupovat celou BR180?
Michal
Matijak píše:Myslím, že problémy s dodacími lhůtami Kuehn nemá, protože jsem model objednával někdy na konci loňského roku a přišel už v únoru, to celkem ujde.
Eda1975 píše:Matijak píše:Myslím, že problémy s dodacími lhůtami Kuehn nemá, protože jsem model objednával někdy na konci loňského roku a přišel už v únoru, to celkem ujde.
Myslím, že problémy s dodacími lhůtami Kuehn má (jako každý v této branži), protože jsem model (bavím se o tři sedm dvojce) objednával 8.března 2010 a ještě nepřišel. Btw, původní lífrtermín byl 08/2010, posléze 01/2011, nyní se šušká o 06/2011.
Matijak píše:Myslím, že problémy s dodacími lhůtami Kuehn nemá, protože jsem model objednával někdy na konci loňského roku a přišel už v únoru, to celkem ujde. A hodnocení, na které se někteří ptali? Zde:
Plusy:
Velká věrnost detailů, realističnost, slušný výkon a tah, jízdní vlastnosti, příznivá cena(já ho měl za 105 EUR)
Mínusy:
Já jsem na svém českém bastardovi žádné nenašel, snad jen některými z Vás kritizované dodací lhůty.
olik píše:Pan to asi popletl,kde by ji vzal![]()
![]()
Je hezke ze stale omlouvame neco co neni nikomu pochopitelne ale to nevadi,Keuhn ma problemy s kazdym modelem ktery dela mu trva nejmene rok navic nez ho doda![]()
pan |Strup nam take mohl rict jak je to cele daleko.........a jeste si myslim ze tech 3500 za zvukovou je nejaky nesmysl,psalo se ze na zvuk to bude jen pripravene,nebo se neco zmenilo
![]()
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků