Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Peter.sid píše:v modelshop Sebnitz zasvietili na zeleno Rosnicky od tillig-u
Je tam 710 zelena vo verzii ZSR
a druha T334.024 CSD tiez zelena.
Verziu CSD beriem hned. Len sa obavam, co na tom modely vlastne za tie dva roky zrekonstruovali.![]()
Peter
VikyV píše:Peter.sid píše:v modelshop Sebnitz zasvietili na zeleno Rosnicky od tillig-u
Verziu CSD beriem hned. Len sa obavam, co na tom modely vlastne za tie dva roky zrekonstruovali.![]()
Peter
Asi je proč se obávat. Pátral jsem u prodejců po informaci, zdali je nový model osvětlen či není. Bude vybaven 5-pólovým motorem. Přímo u Tilliga je označen pouze s přípravou na digitál, bez kinematiky. U jednoho prodejce informace, že je model neosvětlen u druhého, že je osvětlen a že tu informaci má přímo od Tilliga. A tak jsem se zeptal Tilligů sám a dostal jsem následující odpověď :
Dear Mr. Viky,
thank you very much for your mail.
We regret, but the new models of the t334 are not equipped with front and rear lights.
Best regards, Uwe Hoffmann
Takže....bohužel, dva roky "práce" na novém modelu zřejmě nebudou úměrné výsledku.
jakubklouda píše:Pokud chcete, tak muzu hodit fotku noveho pojezdu... Jezdi pekne a tise... Kupoval jsem si startset s rosnou a tohle bylo pekne prekvapko, ze ma uz uplne novy pojezd a pripravu na digital... Motorek je tam nejaka mala mashima se setrvacnikem..
Tkadlec Jaroslav píše: ..... starší červenou ze start setu poslední vydání ČSD a jezdí dobře a tiše jen ševelí
Colonel32 píše:V PDF ceníku Loco se místo cisterny Druchema objevila cisterna Dehtochema.
Peter.sid píše:v modelshop Sebnitz zasvietili na zeleno Rosnicky od tillig-u
Peter
Peter.sid píše:To znamena ze ma novy pojazd? Ako je to so spriahlom? Davnejsie som cital nejaku recenziu (tusim na trainmanii) a tam bolo pisane, ze vyhadzuje vozne na zakrutach. Tiez tam bolo cosi o pojazde, a o odsustruzeni okolkov zo strednej napravy.
Pytam sa len preto,ze ja mam skoro vsade EW1 a bojim sa ze mi to bude pri pomalej jazde zastavovat.
Ale ved uvidime, dalsi CSD model, ja som len rad. Este keby niekto sa niekto pustil do Bardotky? Alebo MTB ju bude definitivne robit?
Peter
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků