Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
norbert píše:To Michal Dalecký: sergeje i brejlovce mám zakoupené od Vás.
Mám otázku: V případě reklamace, sergeje ze startsetu, je možné reklamovat pouze lokomotivu bez kompletního balení? Kolísání rychlosti není až tak velké, ale nevím zda se nebude do budoucna projevovat více?
A druhá otázka: U brejlovce se zvukem se mi občas stává - přestane fungovat zvuk motoru.... fungují nadále při této poruše jen zvuk brzdy, houkání a ostatní zvuky, při poruše se také rozsvítí všechny světla nezávisle na tom zda jedu jedním směrem nebo druhým směrem, nepřepínají se...svítí na jedné straně jak bílé tak i červené.
Vše musím odpojit od zdroje a při novém zapojení se všechno nově aktivuje a funguje do té doby, než se zase něco podobného objeví. Mám i video o tomto problému.
Porucha se nedá vysledovat kdy k ní dochází! Děkují za odpověď.
PS: snad objednaná zamračená nebude mít takové nedostatky!
Michal Dalecký píše:..... hlavne mi tuto zavadu opravdu nikdo nereklamoval. Ctu o tom jen tady.
norbert píše: A druhá otázka: U brejlovce se zvukem se mi občas stává - přestane fungovat zvuk motoru.... fungují nadále při této poruše jen zvuk brzdy, houkání a ostatní zvuky, při poruše se také rozsvítí všechny světla nezávisle na tom zda jedu jedním směrem nebo druhým směrem, nepřepínají se...svítí na jedné straně jak bílé tak i červené.
Vše musím odpojit od zdroje a při novém zapojení se všechno nově aktivuje a funguje do té doby, než se zase něco podobného objeví. Mám i video o tomto problému.
Bery píše:Ahoj,
tak mam obdobny problem. Vcera k veceru mi kolega dovezl T679.1225 se zvukovym dekoderem. Od prvniho posazeni na koleje mne prekvapilo, ze po zapnuti svetel sviti soucasne na obe strany a ani za jizdy svetla neprepina. Vyzkousel jsem zvuk a ten sel normalne. Nechal jsem ho na oba smery po cca 10 minut zajizdet na testovacim ovalu (bez zvuku a zhasnuta svetla). Pred spanim jsem si chtel jeste poslechnout zvuk a nic... Bohuzel nepomuze ani vse odpojit od zdroje. Zvuk stale nejde a svetla se neprepinaji. Kolisani rychlosti jsem zatim nezaznamenal, ale jelikoz predpokladam, ze predchozi problem pujde resit jedine reklamaci, tak uz jsem ho vice netrapil.
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků