caute.
Tak uz aj ja mam prveho okuliarnika od Roco. Ale........akosi mi blbnu svetla. Kupil som analogovu verziu + dekoder od Kuehn-a. Typ N025.
Pri jazde vpred mi funguje osvetlenie bez problemov. Vsetko funguje spravne, osvetlenie ide zapnut/vypnut cez OK tlacitko (Roco multimouse)
Ale ked chcem ist dozadu, tak tu su problemy. Pokial idem dozadu bez svetiel, loko reaguje na mys, na zmenu rychlosti aj smeru.Akonahle pri jazde naspet zapnem svetla, loko prestane reagovat na mys, a ide si tak, ako pred zapnutim svetiel. Neda sa zastavit, nedaju sa vypnut svetla, nepomaha nic, len ho zdvihnut od kolaji, vypnut svetla a potom znova to iste.........tvrdohlava lokomotiva
Skusal som jej dat iny dekoder, nepomaha, robi si to znova toto iste........
V com je chyba? Dekoder som naprogramoval podla prirucky, nasunuty je spravne, a dalej si uz neviem rady. S mojou chabou nemcinou som sa docital cosi o CV 55, tuto adresu som skusal podla prirucky 1,2,4,8,16,32,64,128........stale si to robi svoje
Ma tu niekto podobny problem?
Podobne som "maturoval" aj s Hektorom, ale vtedy tu bola na tuto temu dost dobra debata, a pomohlo...
Peter