Michal Dalecký píše:Pielstick a Mraca pro Zimo by take byly super
Pracujeme na niečom.
Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., radekkrupka
Michal Dalecký píše:Pielstick a Mraca pro Zimo by take byly super
GaborM píše:to A2C - pán Dalecký má pravdu. Tie verzie sú trošku iné. Firme Zimo sme poskytli naše nahrávky, ako aj jednu z verzií projektu. Reálne nevieme čo a ako použili. A hlavne doladili ho na model. Keď som robil zvuk okuliarnika, tak bol nastavovaný v niečom úúúúplne inom. Našu verziu ešte upravím.
martin tichý píše:No, nevím, možná si tímto vykoleduji vaší kritiku, ale dnes jsem si ze zvědavosti nechal v obchodě předvést zvuk HO brejlovce s ozvučením ZIMO a pln očekávání jsem napnul uši,..bohužel jsem byl snad více překvapen, než zklamán, ale je asi jedno, jak svůj dojem nazvu, nahrávka zněla velmi potichu, zvuk byl nečistý a "popraskával".., následně jsem poprosil paní prodavačku o předvedení brejlovce s ESU, abych mohl obě nahrávky objektivně porovnat vzhledem k danému prostředí a musím konstatovat, že ESU je rozhodně!! lepší, alespoň co do kvality a čistoty zvuku, jeho výšek i basů,..to mi potvrdil i kamarád, který obě nahrávky slyšel poprvé,..V TT jsem ještě neměl možnost, ale pochybuji, že by to bylo jiné...
GaborM píše:to A2C - pán Dalecký má pravdu. Tie verzie sú trošku iné. Firme Zimo sme poskytli naše nahrávky, ako aj jednu z verzií projektu. Reálne nevieme čo a ako použili. A hlavne doladili ho na model. Keď som robil zvuk okuliarnika, tak bol nastavovaný v niečom úúúúplne inom. Našu verziu ešte upravím.
radekkrupka píše:Měl jsem dojem, že schůdky mají být pohyblivé a v případě malého oblouku je podvozek vyhne ven. Podle jejich umístění na dílu se závěskama to tak ale nevypadá. Máte někdo ověřeno, jak je to s průjezdem modelu malými oblouky R310, příp. 353? Nebo jsou schůdky dostatčeně daleko od chodu podvozku?
Mirek Moc píše:0-2V zvuk startování
2 -12 zvuk jízda
po napětí 12V a snižování na 2V - zvuk brzdění.
Mirek Moc píše:pro Renoše - zvuk v analogu
asi před rokem jsem zjišťoval tuto možnost pro Sergeje od ROCA u pana Daleckého. Dostal jsem následující odpověď od pana Čadka:
Zpět na Velikost TT (komunita TT)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník