Moderátor: Michal Dalecký
Pavel-HP píše:Malá změna.I tento čtvrtek je ten správný.
![]()
Radek Mende píše:Pavel-HP píše:Malá změna.I tento čtvrtek je ten správný.
![]()
A v Naganu,nebo v 5P
konopaslik píše:Čau chlapi, scházíte se ještě někdy někde? Docela bych na jedno zašel...
Dan Buchtela píše:konopaslik píše:Čau chlapi, scházíte se ještě někdy někde? Docela bych na jedno zašel...
Jasně!
1) Každý druhý čtvrtek Pavel organizuje Nagano (bylo minulý týden, zatím jsem se ale nikdy nedostal)
2) čas od času nárazově se v Pětce koná N-kové posezení (bylo předminulý týden). Tam ale nevím, jestli by se Ti to líbilo...chodíme samí nekuřáci...
Dan Buchtela píše:konopaslik píše:Čau chlapi, scházíte se ještě někdy někde? Docela bych na jedno zašel...
Jasně!
1) Každý druhý čtvrtek Pavel organizuje Nagano (bylo minulý týden, zatím jsem se ale nikdy nedostal)
2) čas od času nárazově se v Pětce koná N-kové posezení (bylo předminulý týden). Tam ale nevím, jestli by se Ti to líbilo...chodíme samí nekuřáci...
konopaslik píše:Dan Buchtela píše:konopaslik píše:Čau chlapi, scházíte se ještě někdy někde? Docela bych na jedno zašel...
Jasně!
1) Tzn. Nagano je příští týden? Tož bych se stavil...
2) Kuřáci nekuřáci, to je mi fuk... Pokud by to byl až takovej problém, tak to můžu nechat doma... Na kdy se plánuje další Pětka?
Pavel-HP píše:Nagano je až 1. čtvrtek v novém roce. Tj. 6.1.2011 od cca 18:00.
Žádný stůl není zamluven. Nejlepší pozice je přímo proti výčepu.
konopaslik píše:Na kdy se plánuje další Pětka?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků