Moderátor: Michal Dalecký
ondras píše:No když bude "cenová relace" únosná i pro študáky a normální lid,není problém zajet na návštěvu.
Výtopna píše:...a řeším několik neočekávaných problémů....
Ferda píše:To Jura: Do Výtopny můžeš i na kole, ale zpátky už asi jen s námi .
Výtopna píše:Zdar všem. Narazil jsem na vaši diskusi o Výtopně v Orlové. Jelikož nejsem v žádném případě odborník na modelovou železnici, ale hospodský, nečekejte ode mne žádné praktické či odborné poznatky. Případné dotazy jistě rádi odpoví hoši co u mě dělali a zažili i snad trochu srandy. Zaregistroval jsem je tady i jejich únik průmyslové foto špionáže.![]()
Jezdíme zatím ve zkušebním provozu a řeším několik neočekávaných problémů. Někteří se ptali na cenovou náročnost při konzumaci ve Výtopně v Orlové. Nebojte, nejsme Praha, ale levní bát taky nemůžem. Jídelníček, nápoják a rezervační systém bude v nejbližších dnech na webech výtopny doplněn. Budu rád, kdyby se kdokoliv z vás ozval do mailu pro případnou návštěvu a pokec. Ocením každou radu a informaci. Těším se na viděnou. Lukáš
ondras píše:Ferda píše:To Jura: Do Výtopny můžeš i na kole, ale zpátky už asi jen s námi .
Tím chceš nazančit,že by se našel nějaký hodný odvoz na místo a z místa určení![]()
ondras píše:Achááááá .... takhlééééé no já to předtím nepochopil![]()
![]()
![]()
Mimochodem jsem se s Vaškem bavil o výletu do Třemešné ... myslím,že by to bylo dobré tam zajet a udělat řádnou fotodokumentaci zákoutí,budov atd. ... co kdyby náhodou jednou v Sokolovně ... zbytek ať si domyslí každý sám
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník