Moderátoři: StandaR, milan ferdián, Michal Dalecký, Jarda H.
kiski píše:...plánik nebol pre mňa, v tom bol celý fígeľ...
Tohle mě docela dostalo!!!
kiski píše:to Michal Šuhajda: no, tak to by sme mali, že Michale? Ja neviem, ale podľa mňa sa to tvoje vyjadrenie dalo napísať aj trošku iným spôsobom, nemyslíš? Napríklad cez SZ alebo mail, či nie? Teraz vyzerám ako poriadny hlupák, a hlavne tomu nerozumiem o nič viac ako predtým.
kiski píše:Takisto ťa vôbec nemusí zaujímať, prečo Mrázov zatiaľ (opakujem zatiaľ !!!) nestaviam. Vieš ty, aké ma k tomu vedú dôvody?? Myslím, že ani veľmi nie, takže reakcia ohľadne tohoto nebola veľmi na mieste... To je len a len moja vec.
kiski píše:Za prvé: celý tento topic nebol o tom, či sa tu niekomu predložený plánik páči alebo nie. Podstatné je, že sa páči mne, či nie? A nechcel som nič viac, iba pomôcť s rozšírením stanice, ak to je možné. Konieckoncov, o toto mi ide od prvého príspevku. A čo sa týka toho depa či remízy, ja som napísal, že ho tam chcem, iba ak sa dá logicky zakomponovať
. A teda ak sa nedá, tak som chcel vysvetliť prečo, aby som tomu chápal.
kiski píše:Za druhé: ohľadne plániku na JBr-ových stránkach. Takisto som vyjadril iba svoj názor, na ktorý mám právo. Ty sa nato dívaš inak, ja zase inak. To je celé. Ja zčasti chápem tvoj pohľad na vec (... iba zčasti, nakoľko ja koľajiská nenavrhujem ako ty, takže mám v tom medzery, to priznávam...), ale ty zrejme nechápeš absolútne môj pohľad na vec. Škoda.
kiski píše:A úplne najlepšie na tom celom je to, že ohľadne depa si ma najprv zvozil, ale potom v inom príspevku si napísal, že stanička by si zaslúžila prinajmenšom nejakú tú manipulačnú koľaj, a potom by sa tam dalo predpokladať aj nejaké depo. Tak sa pýtam - nie je to náhodou to, o čo mi ide o začiatku
![]()
![]()
kiski píše:Nehnevaj sa na to, ako som zareagoval, ale sa len bránim, pretože, ako som už napísal predtým, mohol si to vyjadriť aj inou cestou. A možnože by si vyvolal úplne inú reakciu na mojej strane, bol by som sa nad tým riadne zamyslel, a zistil by som, že možno je to celé hlúposť. Takto som akurát trošku nahnevaný, že som tu tento topic vôbec založil... Ale môžem byť len sám na seba, nabudúce budem sakramentsky pozorný, čo sem napíšem...
yurax píše:Mel bych dotaz k realite toho Mrazova - kdyz se tu vsichni tak zaklinate realisticnosti, tak existuje nekde na svete priklad, kde se hlavni trat setka v jedne vesnici kousicek od konecne lokalky, ktera vybiha uplne odjinud, trate maji stejny rozchod, hlavni trat neni VRT, neoddeluje je obri veletok a pritom nejsou propojeny?
Vzdalene podobny pripad snad muze byt Novy Jicin, ale to jsou dve lokalky z ruznych stran zaustene do jednoho mesta, v pripade, ze by ta od Valmezu probihala coby hlavni za tabakovnami smerem na Frydek, tak neverim, ze by ta Suchdolecka nebyla do ni zaustena.
Druha vec co mi prijde zvlastni, je takove to pruzeni "kdo chce tocnu, musi mit i megastanici", no je to takove... realisticke, ale snad prilis dogmaticke. Trochu jako rikat, ze kdo chce provozovat stokry, nebo sergeje, musi mit min. 20 vozove vlaky, 7 wapek utahne kdejaka tendrovka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník