Ostravsko

Komunikujte s modeláři ve vašem městě či obci....

Moderátor: Michal Dalecký

Příspěvekod ondras » úte 06 dub, 2010 2:40 pm

Víťas píše:
Tom píše:Ondráši, mne už urazí jen L.J., a ani sám nevím, zda se jí to už povedlo!?

No jako bych si to nemyslel....

A já už skoro zapomněl a zase mi to někdo připomene.Na tu situaci s C.L. neboli L.J. už chci zapomenout ... :!: :!: :!: :!:
Příště a už asi navždy u Víťase žádný private Werkstatt,ale radši u mě s pohoštěním (jídlo a pití !!),protože když se nanajím a mám hlad tak už se neznám (víťas může dosvědčit - očitý svědek !!!)
Nechci porušovat zákon a tedy se ptám - je někdo proti umístění fotografií ze sezení na internet :?:
H0 , DCC , III. a IV. ep. , ČSD , Segmentovka
1:8 - SDŽ, o.s. 310.017 a 275.021
ondras

Příspěvekod pavel » úte 06 dub, 2010 2:45 pm

Toť otázka ... já se musím zeptat tiskového mluvčího :lol: :lol: :lol:
pavel

Příspěvekod Tom » úte 06 dub, 2010 3:13 pm

Jirka píše: Kluci, kdo všechno se mnou v Novém Jičíně na výstavě mluvil? Přiznejte se.

Jirko, mne si pamatovat nemůžeš, já se totiž v každém větším kolektivu o dvou a více lidech zcela "ztrácím" a upadám naprosto v zapomnění. Například když jsem více jak dva dny z domu, tak se při příchodu musím manželce vždycky prokazovat legitimací!
Víťas píše:No jako bych si to nemyslel....

Víťasi, jak mám této Tvé větě rozumět?! Jinak dokonči nátěr "kocoura", chystám se na 363 022! A co s těmi popisky ... sejít se už nesmíme, tak nevím, něco vymysli!
Ondras píše:Na tu situaci s C.L. neboli L.J. už chci zapomenout ...

Ondráši, já ne...jednak mám rád velké psychiatrické případy, jednak vojenský režim a také geometrii (zvl. některé geometrické útvary)!
Tom

Příspěvekod ondras » úte 06 dub, 2010 3:23 pm

Tom píše:..já se totiž v každém větším kolektivu o dvou a více lidech zcela "ztrácím" a upadám naprosto v zapomnění..

Tak toto úplně sedí až na to,že je to úplně naopak !
Tom píše:..Jinak dokonči nátěr "kocoura", chystám se na 363 022...

Já se objetuju a domluvím to s Víťasem ... !! Ať se ukáže jaký je frajer se stříkací pistolí !!! Zásuvku jsem ve sklepě objevil !! Tedy není problém to sfouknout co nejdříve !
Tom píše:Ondráši, já ne...

Ale já jo!!
Tom píše:...jednak mám rád velké psychiatrické případy, jednak vojenský režim a také geometrii (zvl. některé geometrické útvary)!

Tedy by mě zajímalo jaké útvary myslíš.Napadá mě jeden,ale on to geo. útvar není !
ondras

Příspěvekod Tom » úte 06 dub, 2010 3:53 pm

Pavle, velmi Ti to sluší, vypadáš jako pravý západoněmecký zpěvák populární hudby, který se právě chystá prohlédnout noty svého nového hitu! ... ale teď vážně ...! (Pavle, to byl jenom vtip, opravdu Ti to sluší! :? ) ... Milane ahoj, v které dny a hodiny takto krásně fotíš? ... Potřeboval bych nějaké to foto do klubu skrytě (opravdu velmi skrytě) krásných lidí, jejichž krásu ale ještě nikdo za posledních čtyřicet let neobjevil, ani nepotvrdil! :(
Tom

Příspěvekod Dašek » úte 06 dub, 2010 3:53 pm

Ondro,pokud Tom měl na mysli geometrii,pak určitě souměrný válec,nebo kouli.Ovšem teď si říkám zda neměl na mysli geoLOGII?

Z jiného konce,pojede někdo v květnu na burzu do Prahy?
Dašek

Příspěvekod Jirka1 » úte 06 dub, 2010 5:17 pm

pavel píše:
Jirka1 píše:Kluci, kdo všechno se mnou v Novém Jičíně na výstavě mluvil? Přiznejte se. :D

No Ferdu si určitě vybavuješ a já byl ten doprovod :D

Pavle, Tebe a Ferdu z neděle si vybavuji dobře, spíše mám chaoz v těch lidech ze soboty, jestli se nepletu, bylo jich pět: Ondras, Tom, a ten další a Víťas s taťkou. :oops: (Omlouvám se kluci).
Jeden byl študák (tomu jsem svěřil kalendář pro Milana Ferdiána), další byl "modelář - věčný pesimista".
Ale Víťase s taťkou si asi nespletu.

Tak kdo je kdo? :?:
Co Víťo, bude zájem o tu výstavu v Ostravě?
Jirka1

Příspěvekod ondras » úte 06 dub, 2010 5:22 pm

Jirka1 píše:študák

To jsem prosím já :D
ondras

Příspěvekod milan ferdián » úte 06 dub, 2010 5:29 pm

A kdo je ten věcný pesimista.. :?: Tom tam sice byl,ale jeho povaha je spíše až nakažlivá ...rozumějme v lepším... :wink: Viťas ,ne aby jsi má slova přehodnotil.. :wink:
Limit příloh vyčerpán
milan ferdián

Příspěvekod pavel » úte 06 dub, 2010 5:39 pm

Tom píše:Pavle, velmi Ti to sluší, vypadáš jako pravý západoněmecký zpěvák populární hudby, který se právě chystá prohlédnout noty svého nového hitu! ... ale teď vážně ...! (Pavle, to byl jenom vtip, opravdu Ti to sluší! :? ) ... Milane ahoj, v které dny a hodiny takto krásně fotíš? ... Potřeboval bych nějaké to foto do klubu skrytě (opravdu velmi skrytě) krásných lidí, jejichž krásu ale ještě nikdo za posledních čtyřicet let neobjevil, ani nepotvrdil! :(

Tome dík to jsem nečekal asi se začnu poznávat noty :lol:
pavel

Příspěvekod ondras » úte 06 dub, 2010 5:39 pm

Ondras - to je ten študák s plakátem pro Milana
Tom - to je ten co tam byl semnou čili ten v černý,kožený bundě co nevydržel stát a musel si sednout na tu židli :twisted: :twisted:
Pavel + Víťas + Vojta (řazeno od nejvyšího i nejstaršího) - rodinka - to jsou ti,co chtěli výstavu.
Měli bychom se začít fotit při konci akce ... jak je na některých akcích dobrým zvykem.
ondras

Příspěvekod Jirka1 » úte 06 dub, 2010 5:44 pm

ondras píše:Ondras - to je ten študák s plakátem pro Milana
Tom - to je ten co tam byl semnou čili ten v černý,kožený bundě co nevydržel stát a musel si sednout na tu židli :twisted: :twisted:
Pavel + Víťas + Vojta (řazeno od nejvyšího i nejstaršího) - rodinka - to jsou ti,co chtěli výstavu.

Tom je ten blonďák, co konstatoval, že všichni to umí líp než on?
Jirka1

Příspěvekod Tom » úte 06 dub, 2010 5:56 pm

Jirka1 píše:Tom je ten blonďák...
Jirko, to není on, to je ten vysoký, černovlasý, s bohatou kšticí, jednou bradou a neinteligentním nízkým čelem!

Dašek píše:Z jiného konce,pojede někdo v květnu na burzu do Prahy?
Vašku, nechceš to nechat na červen a jet spolu s Honzou, ev. i Ondrášem a dalšími, kdyby se jim chtělo (samozřejmě vyjma Víťase) ?
Tom

Příspěvekod ondras » úte 06 dub, 2010 6:09 pm

Tom píše:Vašku, nechceš to nechat na červen a jet spolu s Honzou, ev. i Ondrášem a dalšími, kdyby se jim chtělo (samozřejmě vyjma Víťase) ?

Čím víc jet,tím lepši cena jízdenka :lol:
Česky (pro ty co neumí ostravskou "vjetnamštinou") Čím více nás pojede na burzu tím výhodnější může být jízdné a taky zábavnější cesta :D
Pokud chcete už jsem něco naplánoval tak pro zájemce se když tak ozvěte.
Tome jak evidentně ? Já jsem dostal plné povolení jet do Prahy.Budu tam týden před tím,tak si tam zajedu rád zase.Takže u mě není problém :wink: :wink:
Jo Tome - co je to kštice ?? :?: :oops: :oops:
ondras

Příspěvekod Jirka1 » úte 06 dub, 2010 6:14 pm

Jirka1 píše:
ondras píše:Ondras - to je ten študák s plakátem pro Milana

Tom je ten blonďák, co konstatoval, že všichni to umí líp než on?

Takže to by pak tedy nebyl Tom ale Pavel... Je to tak?
Jirka1

PředchozíDalší

Zpět na Region Morava