Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Patrik Novák píše:jeden příklad , skoupeny téměř všechny odlitky od molaty i číže , a následně prodávány se ziskem až 100% a to i na stejné burze kousek od nich
obchodník nebo překupník , když to bral přímo od výrobce/ů ??
Lojzík píše:Zřejmě sem bude patřit také tento odkaz http://m-model.wz.cz/navstevni_kniha.html a příspěvky od "Luboš Lang" a "Tomáš T." tamtéž. Osobně vím ještě o dalším případu, takže to berte jako vážné varování. Pan Hrubý umí hezké modely. To ano. Ale asi "neumí" s penězi.
radekkrupka píše:Lojzík píše:Zřejmě sem bude patřit také tento odkaz http://m-model.wz.cz/navstevni_kniha.html a příspěvky od "Luboš Lang" a "Tomáš T." tamtéž. Osobně vím ještě o dalším případu, takže to berte jako vážné varování. Pan Hrubý umí hezké modely. To ano. Ale asi "neumí" s penězi.
Řekl bych, že nestíhá a nezvládá to organizačně... nenazval bych ho podvodníkem, ale v pořádku to určitě není. Slyšel jsem to už z více stran...pokud dlouhodobě nestíhá a bere další zakázky, je to na pováženou.
radekkrupka píše: ..... Řekl bych, že nestíhá a nezvládá to organizačně... nenazval bych ho podvodníkem, ale v pořádku to určitě není. Slyšel jsem to už z více stran...pokud dlouhodobě nestíhá a bere další zakázky, je to na pováženou.
F. Placheta píše: ..... take si nemyslim, ze by se v tomto pripade jednalo o nejaky podvod, ale prostem o to, ze to tak nejak prerostlo, panu Hrubemu, asi pres hlavu
Jarda H. píše:radekkrupka píše: ..... Řekl bych, že nestíhá a nezvládá to organizačně... nenazval bych ho podvodníkem, ale v pořádku to určitě není. Slyšel jsem to už z více stran...pokud dlouhodobě nestíhá a bere další zakázky, je to na pováženou.
Co k tomu dodat ?! U Michala mám něco objednaného - taky dost dlouho (prosinec 2008), naštěstíse mi povedlo domluvit s ním na začátku, že to bude bez zálohy, do 3 měsíců ..... Na model stále čekám
občas jsem vydyndal nějakou informaci (únor 2009, květen 2009), nyní cca 8 měsíců kromě Michalovy všeobecné zprávy pro všechny zákazníky v návštěvní knize na jeho webu z 1.ledna 2010 vůbec NIC !! Aspoň mne nepálí proplacená záloha. kterou jsem nedával, až tolik důvěřivý nejsem. Jinak komunikace s M-model je vskutku tragická
Uživatelé procházející toto fórum: Luděk a 1 návštěvník