Napájení dekodérů příslušenství (LS150)

Vše pro digitální provoz - dotazy, praxe, návody, postupy, normy, kompatibilita atd.

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H., Rudolf

Napájení dekodérů příslušenství (LS150)

Příspěvekod Pepušák » ned 03 led, 2010 12:43 pm

Páni modeláři, mám prosbičku, mohu použít trafo ze start setu DCC Roco na napájení (zatím) dvou dekodérů LS150. Je to trafo vhodné nebo musím pořídit originál TR100 od Lenze či nějaké jiné? Do budoucna jistě těch dekodérů přibude (obsazení kolejí, návěstidla a pod.). Bude stačit na napájení všeho? Díky všem za radu.
Pepa, Louny
Pepušák

Re: Napájení dekodérů příslušenství (LS150)

Příspěvekod depo201 » pon 04 led, 2010 3:04 pm

Pepušák píše:Páni modeláři, mám prosbičku, mohu použít trafo ze start setu DCC Roco na napájení (zatím) dvou dekodérů LS150. Je to trafo vhodné nebo musím pořídit originál TR100 od Lenze či nějaké jiné? Do budoucna jistě těch dekodérů přibude (obsazení kolejí, návěstidla a pod.). Bude stačit na napájení všeho? Díky všem za radu.
Pepa, Louny

Pokud je to střídavé napětí do 3A, tak ano..... nevím, jaké Roco dodává v start setu trafo. Rozhodně bych ale používal jedno trafo na dekodéry a jedno na trakci, vždy dle návodu příslušného zařízení.

koukni na www.lokopin.wz.cz autor to tam vše krásně popisuje.
depo201

Příspěvekod Pepušák » úte 05 led, 2010 2:06 pm

Trafo v startsetu od Roca je 10725 (16 V AC , 50 VA).
Mám start sety dva, tak jsem myslel, že to druhý trafo použiju na to příslušenství.
JO a díky za odkaz.
Pepa, Louny
Pepušák

Zpět na DCC v praxi