Moderátor: Michal Dalecký
Dašek píše:...díval jsem se na ty vozy.Délkově jsou oba stejné...tvůj vůz je řady Dfa rok 1972 a můj Dsa rok 1974 podle Parostroje.
Víťas píše:...odkaz je tady:118 ...a ta druhá s opačnými čely V180 akorát modrá ...
Ondras et Víťas píše: ...Jezdi za OKD v Třebovické elektrárně na řadě 740 ... již s motorem CAT
Ondras píše:...Průkaz PPL(A) vydává ... Existuje i PPL(H) a to je na Helikoptéry...
Tom píše:Tak to ho asi neznám, já myslel, že bych ho mohl znát třeba od vidění právě z ostravského či bohumínského depa!
hrůza jo??jezdí dobře a vypadají taky dobře(až na nárazníky)Tom píše:Víťasi díky, teď už konečně vím, jakou to "hrůzu" doma máš!
Tom píše:a v novém roce 2011
Víťas píše: hrůza jo??jezdí dobře a vypadají taky dobře(až na nárazníky)
Tom píše:Víťasi, doufám, že jsem Tě alespoň urazil? Jinak abychom se "udobřili", tak veřejně prohlašuji, že je to nejkrásnější model, který svět kdy viděl... hned po té jitrnici, co ale svět nikdy neviděl!
A aby jsi rozuměl, termín "hrůza" používám jako krycí jméno pro všechny své modely, takže např. bobina je "hrůza 1", laminátka "hrůza 32", panťák 460 "hrůza 61" atp.
Měj se a hodně dárků pod stromem (zvl. těch, které jsou "pevnější konstrukce", v opačném případě je téměř jistota, že to není model, ale oblečení neboli "hadry")! Tak štastné a veselé všem!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků