Zdenek Valter píše: ..... Poznáš co je to za měřítko (aniž bys studoval odkaz tohoto obrázku?
Mimochodem odkaz na zdroj by bodnul !!
Mám dojem, že když jsem to kdesi kdesi

Moderátoři: Michal Dalecký, Jarda H.
Zdenek Valter píše: ..... Poznáš co je to za měřítko (aniž bys studoval odkaz tohoto obrázku?
Mimochodem odkaz na zdroj by bodnul !!
Jarda H. píše:Zdenek Valter píše: ..... Poznáš co je to za měřítko (aniž bys studoval odkaz tohoto obrázku?
http://www.zababov.cz/uploads/pics/RPvN01.jpg
Mám dojem, že když jsem to kdesi kdesividěl, že šlo o měřítko N či dokonce Z ?! Jaká je vlastně správná odpověď ?!
Atkins píše:Zdravím všechny příznivce, zdá se, že vlákno nějak usnulo, nebo že by se Baika opravdu nikde neobjevila? Sám bych jí také moc chtěl.
V simulátorech to máme o dost snažší, 3D modelářů je několik velmi schopných včetně TAXe a např. v TRS máme dobrých 60procent strojů v "barvách" ČSD včetně vozu Bai.
Přeji všem mnoho zdaru a hezký "modelový" svátky
Jiri Heracek píše:pro Sandy, neni to Bai, ale je to stejny staresina a v Cernosicich se neco najezdily, take mi tyhle stare osobni vozy nejak lezi u srdce
pozdravy
[img][img]http://i12.servimg.com/u/f12/12/32/54/32/dscn4910.jpg[/img][/img]
Jiri Heracek píše:Sandy, tohle je spis verze sedmdesatych, a tenhle asi z dovolenim nemas, je to v N-ku, ten jsem si nakreslil a nechal vyleptat osobne. Mame uz sice mosazne Bai od slovaku, ale slusny Bam jsem v N zatim jeste nevidel. Jinak ten papousek se uz planuje, ale v N je to docela hlavolam, snad se v pristim roce urodi, zatim budu soupravu vozit bardotou nebo mazutkou. Jsem take odchovanec trati 17a Praha - Zdice.
Sandy píše:Jiri Heracek píše:Sandy, tohle je spis verze sedmdesatych, a tenhle asi z dovolenim nemas, je to v N-ku, ten jsem si nakreslil a nechal vyleptat osobne. Mame uz sice mosazne Bai od slovaku, ale slusny Bam jsem v N zatim jeste nevidel. Jinak ten papousek se uz planuje, ale v N je to docela hlavolam, snad se v pristim roce urodi, zatim budu soupravu vozit bardotou nebo mazutkou. Jsem take odchovanec trati 17a Praha - Zdice.
Myslel jsem typ vozu, nikoliv přesný model. Já jedu v HO. Ten můj je odlitek.
Ta šedesátá, to byl jen bonmot. Bylo tím myšleno období, kdy se na trati mohly potkat páry, elektriky i motory. Kdy jsem do školy jel starým "dřevákem" a domů se vracel tehdy moderním "patrákem". A za barákem mi burácely Sergeje bez tlumičů, skleničky v kredenci drnčely a večer jsem chodil na "Kamenný most" v Mokropsech "čuchat páru"A kdy kolem nás frčel "Západní expres" a já si představoval, co je to za svět na západ od Zdic.
Zpět na Stavba osobních a nákladních vozů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků